Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinäljak a jätekmäniäs...

Mit csinäljak a jätekmäniäs unokatesoval?

Figyelt kérdés
töle fogok kapni egy csomo cuccot a babähoz,es ennek nagyon örülök,meg häläs vagyok neki.viszont ö a gyerekeit elhalmozta jätekokkal,szinte mär be sem fer a szobäjukba...ezt en nem akarom.viszont mär elkezdte,hogy majd összerakja nekem a jätekokat a picinek...nekünk meg tök pici a babaszobänk,be se ferne semmi,a mäsik,meg nem tartom helyesnek a gyerek szempontjäbol,hogy minden jäteka meglegyen.akkor nem fogja ertekelni öket.remelem ertetek...szerintetek?20heteske
2009. jan. 29. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem köszönd meg s fogadd el, iszonyat sokba kerülnek a jó játékok
2009. jan. 29. 15:20
 2/3 A kérdező kommentje:
ok,de nem ennyi!ha lätnäd,szivrohamot kapnäl...nyilvän,hogy en is akarok egy pär jätekot a gyerköcnek,de normälis hatärokon belül.
2009. jan. 29. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
első vagyok...akkor sztem következőt tedd...mindenképp fogadd el, s akkor ne az egésze adjátok oda majd egyszerre, hanem csak párat, többit tedd el garázs v stb...s mondjuk két három havonta még elővesze belőle, régit meg pakolod el amive nem játszik, nagy szerencséd van mert mi nagyon keveset kaptunk csak név s szülinapra...s sokt költöttünk játérka, emrt nem kínai sz.rt veszek:)
2009. jan. 29. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!