Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Házi joghurtot lehet? Bővebben...

Házi joghurtot lehet? Bővebben lent

Figyelt kérdés
26 hetes kismama vagyok. Ma vendégségben voltunk. A házigazda este mondta csak, hogy a saláta amit ettem házi joghurttal volt leöntve. Én meg sem kérdeztem milyen joghurt van rajta mert azt hittem bolti. Ugye nem csináltam bajt?
2010. szept. 4. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Mindent ehetsz a terhesség alatt. Nem lesz tőle semmi bajod!
2010. szept. 4. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy hogyan csinálta. Csak pasztörizált tejet használt remélhetően.

Az túlzás, hogy mindent lehet enni......

2010. szept. 4. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi bajod nem lesz tőle. Ami egészségtelen az inkább ez a sok vacak tartósító amit etetnek az emberekkel. Ezerszer inkább megeszem a házit, mint a boltikat! A házi tejben nincs tejpor, nincs adalékanyag és még íze is van :) Ezzel csak jót tettél nem ártottál :) És igen, igaza van az elsőnek, a terhesség nem betegség, ehetsz, ami jól esik :) Egyedül alkoholt nem ihatsz és ugye cigaretta és drogok, de ez egyik sem ennivaló :)
2010. szept. 4. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hasonló véleményen vagyon, mint a második válaszoló.Tényleg kérdezz rá, hogyan készült.Házi tejet lehet inni, de csak miután fel lett forralva.Anélkül egy élő tenyészet, épp, hogy el nem indul.Sajnos tényleg van néhány étel, amit tilos terhesen enni.Pl.: nyers hús, nyers tojás, pasztőrizálatlan tej, lágy és penészes sajtok stb.Ezeket nem szabad.De azt hiszem,ezt simán ki lehet bírni.Nem túl rendes tőle, hogy azután szól, hogy már ettél belőle.De azért ne aggódj, észre fogod venni, ha valami bajt okozott.
2010. szept. 5. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!