Kismamik! Hányadik héten mentetek 4d UH-ra? Hol voltatok (Bp-i vagyok), mennyibe került, mennyi ideig tartott, és volt-e értelme?
Én most vagyok a 25+5 héten, és érdekelne a dolog...
köszi előre is a válaszokat!
jaj, istenem, a könnyem is kicsordult...milyen kis békés. :-)
Köszi, hogy feldobtad, Nektek is minden jót!
16.16-os vagyok. Köszi szépen a kedves szavakat, aranyos vagy. Azért tettem fel a képet, hogy lehessen kb látni, milyen egy 28 hetes baba. Persze mindegyik baba más ütemben fejlődik, de nagyjából ilyesmi "formák" :)
Nektek is nagyon jó lesz ha 26-29 hét között mentek. Drukkolok majd, hogy elsőre sikerüljön a 4D :)
Szió!
Május 17-re, a Hepinetbe megyünk. Addigra 27,5 hetes leszek, azt mondták, az pont tuti. :-)
16.16-os vagyok. Az pont jó időpont tényleg :) Még van egy bő heted. UH előtt egyél pár kocka csokit és igyál egy kis colat vagy cappuccinot. Nehogy aludjon a baba. Ezektől fel szokott ébredni, mi is így csináltuk :)
És persze sok sikert! :) Izgalmas és különleges élmény vár Rátok. És vidd be a Párodat is :)
Köszi, betartom a tanácsokat, és a párom is jön.
Majd megpróbálok ide feltenni fotót, bár nem vagyok egy szám.gép zseni. :-D
Addig is minden jót Nektek is!
16.16-os vagyok. Szuper, hogy megy a Párod is.
Fotó: www.kepfeltoltes.hu
Ide a saját számítógépedről tudod feltölteni a fotót, majd ha kész, az oldal megadja az elérési útvonalat, és azt csak szépen ide kimásolod és kész.
Biztosan édes lesz a baba Nektek is :))) Hú, én mindig nagyon izgultam/izgulok UH-k előtt, mert csodálatos dolog bepillantást nyerni a pocakba és megható látni, ahogy éppen integet vagy kalimpál a kezével a picike odabent.
Köszi, majd megpróbálom.
Aha, én is nagyon félek-örülök, mikor megyünk a dokihoz...ez az Uh egy csoda tényleg, mindig megkönnyezem, de a szívhang is isteni, mint egy lódobogás.:-)
Anyum teljesen el van ájulva, mert annó ugye nem voltak ilyen kütyük...
Szia, 16.16-os vagyok. Ma van a "nagy nap" Nektek :) Eszemben volt, hogy ma mentek 4D-re. Remélem látni majd jól a babát, s azt is, hogy integet egy kicsit Nektek! :)
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!