Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hányadik héten...

Kismamik! Hányadik héten mentetek 4d UH-ra? Hol voltatok (Bp-i vagyok), mennyibe került, mennyi ideig tartott, és volt-e értelme?

Figyelt kérdés

Én most vagyok a 25+5 héten, és érdekelne a dolog...

köszi előre is a válaszokat!

2010. máj. 5. 15:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

jaj, istenem, a könnyem is kicsordult...milyen kis békés. :-)

Köszi, hogy feldobtad, Nektek is minden jót!

2010. máj. 5. 22:49
 12/21 anonim ***** válasza:

16.16-os vagyok. Köszi szépen a kedves szavakat, aranyos vagy. Azért tettem fel a képet, hogy lehessen kb látni, milyen egy 28 hetes baba. Persze mindegyik baba más ütemben fejlődik, de nagyjából ilyesmi "formák" :)

Nektek is nagyon jó lesz ha 26-29 hét között mentek. Drukkolok majd, hogy elsőre sikerüljön a 4D :)

2010. máj. 6. 11:47
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ari vagy, ma be is jelentkezem. :-)
2010. máj. 7. 08:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia, 16.16-os vagyok. Mikorra kaptál időpontot? :)
2010. máj. 7. 17:35
 15/21 A kérdező kommentje:

Szió!

Május 17-re, a Hepinetbe megyünk. Addigra 27,5 hetes leszek, azt mondták, az pont tuti. :-)

2010. máj. 7. 22:24
 16/21 anonim ***** válasza:

16.16-os vagyok. Az pont jó időpont tényleg :) Még van egy bő heted. UH előtt egyél pár kocka csokit és igyál egy kis colat vagy cappuccinot. Nehogy aludjon a baba. Ezektől fel szokott ébredni, mi is így csináltuk :)

És persze sok sikert! :) Izgalmas és különleges élmény vár Rátok. És vidd be a Párodat is :)

2010. máj. 9. 07:40
 17/21 A kérdező kommentje:

Köszi, betartom a tanácsokat, és a párom is jön.

Majd megpróbálok ide feltenni fotót, bár nem vagyok egy szám.gép zseni. :-D

Addig is minden jót Nektek is!

2010. máj. 9. 10:04
 18/21 anonim ***** válasza:

16.16-os vagyok. Szuper, hogy megy a Párod is.

Fotó: www.kepfeltoltes.hu

Ide a saját számítógépedről tudod feltölteni a fotót, majd ha kész, az oldal megadja az elérési útvonalat, és azt csak szépen ide kimásolod és kész.

Biztosan édes lesz a baba Nektek is :))) Hú, én mindig nagyon izgultam/izgulok UH-k előtt, mert csodálatos dolog bepillantást nyerni a pocakba és megható látni, ahogy éppen integet vagy kalimpál a kezével a picike odabent.

2010. máj. 9. 22:17
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi, majd megpróbálom.

Aha, én is nagyon félek-örülök, mikor megyünk a dokihoz...ez az Uh egy csoda tényleg, mindig megkönnyezem, de a szívhang is isteni, mint egy lódobogás.:-)

Anyum teljesen el van ájulva, mert annó ugye nem voltak ilyen kütyük...

2010. máj. 9. 23:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia, 16.16-os vagyok. Ma van a "nagy nap" Nektek :) Eszemben volt, hogy ma mentek 4D-re. Remélem látni majd jól a babát, s azt is, hogy integet egy kicsit Nektek! :)

Sok sikert!!!

2010. máj. 17. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!