Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hányadik héten...

Kismamik! Hányadik héten mentetek 4d UH-ra? Hol voltatok (Bp-i vagyok), mennyibe került, mennyi ideig tartott, és volt-e értelme?

Figyelt kérdés

Én most vagyok a 25+5 héten, és érdekelne a dolog...

köszi előre is a válaszokat!

2010. máj. 5. 15:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Van értelme,mi 3 szor voltunk,16,22,28 hetesen.Nagyon jó élmény,majd meglátod.Mi úgy mentünk mind a háromszor hogy nem kértünk dvd felvételt,csak képeket.Cd-re kaptunk sok sok képet ,és 2 szines nyomtatottat.Ez volt 5ezer ft/alkalom.Ja és Debrecenben,de gondolom mindenhol van ilyen lehetőség.38hetes km
2010. máj. 5. 15:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

A Péterfy kórházban csinálta a Hepinet Kft, 21. héten voltunk ls szuper volt, mindent lehetette látni :) Ha idősebb a baba akkor jobban látszik az arca, viszont kevésbé fér bele a képernyőbe.

12000 ft volt és benne van a 20 perces felvétel és kb. 30 fotó CD-n, illetve 3 kinyomtatott képet is kaptunk.

2010. máj. 5. 16:00
 3/21 anonim ***** válasza:

Szia, én nem pesti vagyok, hanem megyeszékhelyi.

Itt a 4D UH 10.000 Ft, kb fél óra, adnak dvd felvételt, több színes fotót és néhány fekete-fehéret is. Apuka is bejöhet, a többi UH-ra sajnos nem.

Mi a 26.héten mentünk, de a baba haránt volt és háttal, semmit nem láttunk, még a neme sem derült ki. Sem dvd, sem fotó nem készült.

1 héttel később, azaz a 27.héten újra UH, még mindig haránt, de félig felénk fordulva, orvos 60%-ra mondta, hogy kislány. Sem dvd sem fotó nem készült.

Újabb 1 hét elteltével mentünk újra, de úgy, hogy ha most sem sikerül, többet nem megyünk. És végre sikerült, a baba megfordult. 100%-ra itt mondták meg, hogy kislányunk lesz. Készen lett a dvd és a fotók is.

Fizetni csak a 3.alkalommal kellett.

Persze, volt értelme, látni a babát nagyon nagy élmény! Főleg az Apának, aki akkor látta először. Szép kerek baba arca volt már.

Boldog babavárást,

34 hetes kismama

2010. máj. 5. 16:16
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok, akkor megyünk mi is.:-)

Mindenkinek boldog babavárást, és jó egészséget!

Utolsónak: A párod már biztos csalódott lehetett, hogy nem látjátok, meg gondolom Te is. De végül csak sikerült! :-)

2010. máj. 5. 16:27
 5/21 anonim ***** válasza:

Én őket tudom ajánlani:

www.4dultrahang.hu

2010. máj. 5. 16:30
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

25.héten voltam a Péterffy S.utcai kórházban,a Hepinet csinálta a 4D-t.22 percig tartott,DVD-t kaptunk+CD-t képekkel,és 1 kinyomtatott fotót.12000Ft lett volna az ára,de mivel ott csináltattam a kombinált tesztet,ezért 2000Ft kedvezményt kaptunk.Ezen a számon belehet jelentkezni:20/4747-087. www.hepinet.hu-n találsz infót.

Érdemes elmenni,egy örök élmény,ne hagyjátok ki. Ja és egészségpénztári kártyával is lehetett fizetni.

2010. máj. 5. 16:39
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi a praxis 4d rendelőben csináltattuk, az árakat a honlapon meg tudod nézni. Nagyon-nagyon kedvesek voltak, kb 1 órás volt, mindennel próbálkozott a hölgy, hogy jobban lássuk a manót (kaptunk csokit, szőlőcukrot), tényleg mindennel elégedettek voltunk. És hétvégén is fogadnak
2010. máj. 5. 17:07
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi nem a praxis volt, hanem a 4d genezis. Csak annyit keresgéltem akkoriban, hogy végül rossz névre emlékeztem. De 4d genezis! :-)
2010. máj. 5. 17:10
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszike! :-)
2010. máj. 5. 17:52
 10/21 anonim ***** válasza:

16.16-os vagyok, inkább már én voltam türelmetlenebb, a Párom nagyon türelmes és csendesebb típus :)

Egyébként ilyen a mi 28 hetes kislányunk:

[link]

Sok sikert Nektek is! :)

2010. máj. 5. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!