Kismamik! Hányadik héten mentetek 4d UH-ra? Hol voltatok (Bp-i vagyok), mennyibe került, mennyi ideig tartott, és volt-e értelme?
Én most vagyok a 25+5 héten, és érdekelne a dolog...
köszi előre is a válaszokat!
Szia,
A Péterfy kórházban csinálta a Hepinet Kft, 21. héten voltunk ls szuper volt, mindent lehetette látni :) Ha idősebb a baba akkor jobban látszik az arca, viszont kevésbé fér bele a képernyőbe.
12000 ft volt és benne van a 20 perces felvétel és kb. 30 fotó CD-n, illetve 3 kinyomtatott képet is kaptunk.
Szia, én nem pesti vagyok, hanem megyeszékhelyi.
Itt a 4D UH 10.000 Ft, kb fél óra, adnak dvd felvételt, több színes fotót és néhány fekete-fehéret is. Apuka is bejöhet, a többi UH-ra sajnos nem.
Mi a 26.héten mentünk, de a baba haránt volt és háttal, semmit nem láttunk, még a neme sem derült ki. Sem dvd, sem fotó nem készült.
1 héttel később, azaz a 27.héten újra UH, még mindig haránt, de félig felénk fordulva, orvos 60%-ra mondta, hogy kislány. Sem dvd sem fotó nem készült.
Újabb 1 hét elteltével mentünk újra, de úgy, hogy ha most sem sikerül, többet nem megyünk. És végre sikerült, a baba megfordult. 100%-ra itt mondták meg, hogy kislányunk lesz. Készen lett a dvd és a fotók is.
Fizetni csak a 3.alkalommal kellett.
Persze, volt értelme, látni a babát nagyon nagy élmény! Főleg az Apának, aki akkor látta először. Szép kerek baba arca volt már.
Boldog babavárást,
34 hetes kismama
Köszönöm lányok, akkor megyünk mi is.:-)
Mindenkinek boldog babavárást, és jó egészséget!
Utolsónak: A párod már biztos csalódott lehetett, hogy nem látjátok, meg gondolom Te is. De végül csak sikerült! :-)
Én őket tudom ajánlani:
www.4dultrahang.hu
25.héten voltam a Péterffy S.utcai kórházban,a Hepinet csinálta a 4D-t.22 percig tartott,DVD-t kaptunk+CD-t képekkel,és 1 kinyomtatott fotót.12000Ft lett volna az ára,de mivel ott csináltattam a kombinált tesztet,ezért 2000Ft kedvezményt kaptunk.Ezen a számon belehet jelentkezni:20/4747-087. www.hepinet.hu-n találsz infót.
Érdemes elmenni,egy örök élmény,ne hagyjátok ki. Ja és egészségpénztári kártyával is lehetett fizetni.
16.16-os vagyok, inkább már én voltam türelmetlenebb, a Párom nagyon türelmes és csendesebb típus :)
Egyébként ilyen a mi 28 hetes kislányunk:
Sok sikert Nektek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!