Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Türelmetlen koraterhes kismami...

Türelmetlen koraterhes kismamik? Mikor mentetek?

Figyelt kérdés
Volt aki nem várta ki a mensi elmaradás utáni két hetet? Volt értelme? Láttak már valamit?
2011. ápr. 15. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem vártam ki, de nem láttak semmit még, és csak rosszul jártam, mert jól beparáztattak, mert jöttek azzal, hogy ilyenkor már látni kéne a petezsákot és méhen kívüli biztos. Mennem kellett két naponta vérvételre és uh-ra, szívtam rendesen, mert még dolgoztam. Ez két hétig ment, mert csak 6. héten volt szívhang.

A vicces csak az volt, hogy most sajnos legutóbb tényleg méhen kívül voltam terhes és nem vették észre, csak azt mondták spontán vetélés, és utána már műteni kellett, most 3-szor haza küldtek az ügyeletről:((( ha most is vettek volna vért látték volna, hogy hcg szinte nem csökkent. na, mindegy, ez nem ide vágott:))) de én inkább várnék a 6. hétig.

2011. ápr. 15. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Első voltam.Lehet nem voltam érthető, de az első terhességből született a lányom, aki egészséges. A második volt, amikor gond volt.:(
2011. ápr. 15. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi! Sajnálom a második terhességed!

Én is inkább azért mennék hamarabb,hogy legalább annyit mondjanak,hogy méhen belül látnak-e valamit! Elég, ha azt mondják,hogy egy pötty!

2011. ápr. 15. 14:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Február 13.-ára nem vártam,február 23.-án voltam először dokinál 5+3 hetesen.

3.5 mm volt akkor a babám és már akkor is dobogott a szíve!

Azóta már a 13. hétben vagyunk, 2. baba lesz.

2011. ápr. 15. 14:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nagyon agyalok rajta,hogy bevállalom a jövőhéten! Bár én még csak mára nem vártam, van már pár pozi tesztem!

2011. ápr. 15. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sajnos elkezdtem vérezni 6 hetesen, ezért elmentem dokihoz. 2-en is megvizsgáltak, nem láttak semmit, kinevettek (nem hittek a 3 pozítív tesztnek sem, szerintük rosszul csináltam)de azért elküldtek vérvételre, hogy bebizonyítsák igazuk van és nincs baba. Rá két napra még jobban véreztem az idegesség miatt, így sűrgősségire kerültem ahol megállapították, hogy 6 hetes és vele minden rendben van, csak volt egy polipom és egy hematómám, ami persze már nincs de a 2 doki nem vette észre. Sajnos most a 22 héten megszültem a pici angyalkámat, persze ennél a két dokinál. Sajnos nem maradt meg. visszatérve a kérdésedre: én a helyedben ha nincs gond a 8-dik héten mennék csak dokihoz vele. Ha túl korán mész félő, hogy bénák és nem veszik észre.
2011. ápr. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!