Türelmetlen koraterhes kismamik? Mikor mentetek?
Én nem vártam ki, de nem láttak semmit még, és csak rosszul jártam, mert jól beparáztattak, mert jöttek azzal, hogy ilyenkor már látni kéne a petezsákot és méhen kívüli biztos. Mennem kellett két naponta vérvételre és uh-ra, szívtam rendesen, mert még dolgoztam. Ez két hétig ment, mert csak 6. héten volt szívhang.
A vicces csak az volt, hogy most sajnos legutóbb tényleg méhen kívül voltam terhes és nem vették észre, csak azt mondták spontán vetélés, és utána már műteni kellett, most 3-szor haza küldtek az ügyeletről:((( ha most is vettek volna vért látték volna, hogy hcg szinte nem csökkent. na, mindegy, ez nem ide vágott:))) de én inkább várnék a 6. hétig.
Köszi! Sajnálom a második terhességed!
Én is inkább azért mennék hamarabb,hogy legalább annyit mondjanak,hogy méhen belül látnak-e valamit! Elég, ha azt mondják,hogy egy pötty!
Február 13.-ára nem vártam,február 23.-án voltam először dokinál 5+3 hetesen.
3.5 mm volt akkor a babám és már akkor is dobogott a szíve!
Azóta már a 13. hétben vagyunk, 2. baba lesz.
Köszi!
Nagyon agyalok rajta,hogy bevállalom a jövőhéten! Bár én még csak mára nem vártam, van már pár pozi tesztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!