Miért vagyok ilyen türelmetlen a teszteléssel kapcsolatban?
Én sem vagyok türelmesebb mint te:)
ha nem bírod, tesztelj, de ha negatív, akkor sem kell elkeseredni, mert az x-epil nem a legérzékenyebb teszt.
Köszi a választ!
És mégegy kérdés: ha egyik nap negatív lesz a teszt, akkor köv. nap érdemes tesztelni, vagy csak két nap múlva? Szóval emelkedhet annyit a HCG szint?
Szia:)
Én mensi napján x-epillel teszteltem negatívat, aztán másnap ugyanúgy x-epillel negatívat. Amikor már 13 napja késett, akkor mertem tesztelni, de akkor már pregimax-ot vettem, ami pozitív lett, de nem hittem el, másnap vettem egy clearblue-t, azzal is pozitív lett:))
Úgyhogy én a helyedben várnék:)
Kitartás és Sok Sikert:))
Foglald le magad valamivel:))
Én is az voltam!:) Ráadásul nem is álltam meg egynél, kb. 15-öt csináltam!:) Hogy tuti-e!
Egyébként én nagyon korán, mensi előtt 6 nappal már ellőttem egyet. Az időntúli pozi lett, szóval picit ugyan, de már kezdtem reménykedni!
Aztán rá két napra az x-epil már délutáni pisiből időn belüli halvány lett. Meg utána a többi 13 is!:)))
11 hkm
Hadd csatlakozzam már én is lszi, én szombaton leszek a 28. napon, de 31 napos átlagban a ciklusom. Asszem elviszem a prímet azzal, hogy már kedden, a 24. napon teszteltem, persze negatív lett.
Ebben a hónapban annyira biztosan jelezte az ovumat a Gabriel teszt és a hő emelkedése is, hogy ha most nem jól időzítettünk, akkor soha. Azóta is pöccre ugyanott van a hőm.
Van egy kétévesem, őt a 34. napon teszteltem pozitívra, de már a 33.-on irtózatosan fájt a mellem, csak nem voltunk itthon aznap...
Szurkoljuk egymásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!