Ez még lehet baba?
Párommal babát szeretnénk, egy éve nem sikerült még egyszer se, viszont fél év alatt 5 nagyobb cisztám volt, nyáron műtöttek az egyikkel. Lehet nem kéne, de az orvosom is "ijesztget" meddőséggel.
Na szóvall, most 9.-re nem vártam, 8-án "megjött", de azt se mondanám annak, mivel egy tisztasági betét elég is volt, utána 3 napig barnás folyásom volt.
Nálam ez az egy nappal hamarabb azért is fura, mert a ciszták miatt MINDIG késik, rosszabb esetben ki is marad a havim.
Gyakori vizelési ingerem van, hasam alja kemény, 2 napja bal oldali hasszurka.
Teszteltem, ami negatiívat mutatott.
Szerintetek ez még lehet baba? Vagy korán teszteltem?
Nőgyógyászomat 23.-án "látogatom".
Cisztára tudok még gondolni, hogy megint az van.:(
Legutóbb "felviágosított" a dokim, hogy bizony ciszta miatt is produkálhat az ember terhességi tüneteket. Pozitív tesztet is.
Bal oldalon a hasszurka barnazas óta tart, hol órákig, hol csak pár percig. Mellé tegnap óta fehér folyás is társul.
Valami ötlet, tipp?
Nekem 4.héten se mutatta ki a teszt, holott hőemelkedésem volt és egy hete késett a ciklus. Rá egy hétre már rosszullétek jelentkeztek, meg a gyakori vizelés inger és pozitív lett a teszt. (Nem hittem el elsőre, mert előtte volt már 2 vetélésem).
Ne veszítsd el a reményt, még lehet belőle baba!
A hasszurka ilyenkor normális?
Nemvárt előtt vagyok 12 nappal, és ilyet eddig soha nem tapasztaltam.
Se peteéréskor, még cisztánál se.
Mondjuk amilyen rendszertelen a cikluson, követni se nagyon tudom.:(
Szerintem tesztelj. 6 hetes terhes voltam amikor halvany volt a teszt, pcos- miatt szinten mutottek. Cisztacskaim nekem nwm produkaltak ilyeneket.
Remelem pozi lesz, jo babavarast :)))
A tesztet akkor szerintem vasárnapra hagyom, nem szeretnék megint csalódni. 😔
Hétfőn úgyis megyek nőgyógyászatra.
Köszönöm a válaszokat! :)
Tényleg nem tudok erről konkrétan semmit, de délelőtt óta abbamaradt a hasszurka, mintha elvágták volna.
Ez most mit jelenthet?
Az sincs kizárva.
Pont azért, hogy nagyjából tudjam hol tartok, 3 féle ciklus naptárat is megnéztem.
Az egyik szerint egy hét múlva lesz.
A másik szerint 17-22.
A telefonomon lévő szerint már volt.
Szóval nem lettem okosabb😀
Hétfőn úgyis kontroll, és az van, amit az orvos mond.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!