Megmaradhat a baba?
PCOS vagyok es kiderult,hogy összejott a baba.
Az orvos azt mondta 5 hetes,es 2 hét mulva menjek vissza.
Nagyon hanyingerem van par napig mindent kihanytam most enni tudok de keveset es hanyingerrel.
Vajon fejlodni fog a betegsegem ellenere?
#5-es értek egyet, #4-es nagyon könnyelmű... Ha kezeletlen IR van, szignifikánsan nagyobb a vetélés esélye, ezért egyáltalán nem szabad félvállról venni. A PCO nem a cisztákról szól, az csak az okozat, mellékes tünet, ha úgy tetszik, az ok és a probléma a terhesség szempontjából is az az IR.
Nem kell megijedni, de keress fel endokrinológust, vagy dietetikust. A legfőbb az, hogy került a gyorsan felszívódó szénhidrátokat ez az alap. A többi már finomhangolás, hogy mit mikor és mennyit, de a legfontosabb, hogy került a cukros, fehérlisztes dolgokat. legalább addig, amíg orvos mást nem mond, ezzel ártani nem ártasz, ellenben fontos lehet a baba szempontjából.
#1 voltam, IR-es, PCOS anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!