2 éve házasodtunk össze a párommal, akkor kaptunk házasságról papírt! Az le van fénymásaova, az jó lesz a korházba ikor születik a baba?
De mi nem ebben a városban házasodtunk össze, én nem utazhatok feküdnöm kell! Ezt kikérhetem itt ahol lakok most vagy csak ott ahol összeházasodtunk? Szülő ezt kikérheti?
Meg még egy kérdés, ugye 1 hónapnál nem régebbi, de én nem tudom mikor szülök! Így is fekszem, ha koraszülött lesz hamarabb ki kell kérni. De ha végig sikerül vinnem a terhességet akkor megint kell kikérni?
Nem teljesen értem mit kell kikérni. Mi megkaptuk a házassági anyakönyvi kivonatot. Tavaly nyáron házasodtunk.
Amúgy én sem szeretném az eredetit bevinni a kórházba (féltem), még le infozom, hogy elég-e a fénymásolat nálunk.
Én ugyan abba a városba szültem ahol házasodtunk,így nem kellett.
A pár éve bevezetett elektronikus rendszer miatt meg bármelyik anyakönyvi hivatalba kiadják,nem csak ott ahol a házasság volt.
Hívd fel a kórházat vagy ha oda jársz gondozásra akkor az egyik alkalomnál kérdezz rá.Én anno az első gyereknél az illetékes anyakönyvvezetőt hívtam fel mert a kórházba is ő jár és ő az érintett ebbe nem pedig a szülésznő vagy a doki stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!