Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem az lenne a kerdesem 27...

Hajnii2 kérdése:

Nekem az lenne a kerdesem 27 volt ovum együtt voltam a patommal. Most kesik masodik napja nagyon szédülök hányingerem van és elégé szúr a méhem korül sokat járok pisilni. Ez lehet baba?

Figyelt kérdés

#szurkál méhem
2017. jan. 11. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Tedztelj és kiderül.
2017. jan. 11. 21:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Mikor érdemes tesztelni?
2017. jan. 11. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Háááá' reggel! 😃
2017. jan. 11. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Akármikor..
2017. jan. 11. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt az első tünet (azon a napon amikor meg kellett volna jönnie)mintha fel lettem volna fázva és mindjárt megjön érzésem is volt. 7. héttől kezdtem csak hányingert érezni, enyhe szédülés 14 héttől kezdődött. De ez egyénileg eltérő lehet. Ha pontosak a ciklusaid és két napja késik akkor elvileg már kimutathatja.
2017. jan. 11. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:

14 nappal elteltével érdemes tesztelni, inkább reggel. De szerintem ez nem baba, a szurkálás kb. 10 nappal az együttlét után van, neked több telt el. A tünetekhez pedig még korán van.

De ne legyen igazam, tesztelj!

2017. jan. 11. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan felfázós tüneteim voltak. Igaz, nekem csak 3napja késik, de a nem várt napján már kimutatná. Nagyon várjuk a picit, egy éve próbálkozunk. Kedves kérdező, csinálj tesztet és megtudja. Ha már egy napja késik, csinálhatsz
2017. jan. 12. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!