Neked mikor vált láthatóvá legkorábban a hasadon a babád?
Nekem 16. hét környékén, de rendes terhes pocak 20. héttől volt látható. Télen vártam a babámat és tavasszal sokan megkérdezték, hogy örökbe fogadtuk vagy saját? :) Szülés utáni reggel semmi nem látszott. Mintha nem is lettem volna terhes. :)
Egyébként azt olvastam valahol, hogy a 13.- 14. hét környékén emelkedik ki a méh a szemeremcsont mögül. Szerintem ez egyénenként változó lehet. :)
A meh teteje kb 20 hetesen eri el a koldokot, es ha jol emlekszem meg akkor is kb fel kg korul van a magzat. Szoval nem kell azert ilyan hamar oriasi pocakra szamolni.
Felido utan szokott temposabban noni a has.
Masreszt ez testalkat kerdese. Van, akinek alapban is van pocakja, eros hasizom pedig meg a 25 hetes terhesseget is lathatatlanul tartja szinte.
Legalabbis nekem az elso babaval 25 hetig szinte semmi sem latszott, a masodikkal 23. hettol kezdett.
Most ismet terhes vagyok, de 3 eve abbahagytam a kemeny edzest. Hiaba indultam lapos hassal, vekonyan, mar a puffadas is latszik, mert renyhe az izomzatom.
Hat nekem a puffadasok, kemenyedesek miatt mindig latszik a pocak, lapos volt elotte :) remelem gyoooorsan fog latszani, mert fel akarom venni a mama polokat :)
12+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!