Ha teherbe esik valaki, mikor mehet táppénzre legkorábban?
Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 13:07
1/8 anonim válasza:
Ha olyan a munkaköre,vagy baj van a terhesség vagy egyéb dolog indokolja akár azonnal.
2/8 anonim válasza:
14hetessen a doki ad igazolást és mehetsz terhestáppénzre.
3/8 anonim válasza:
Bármikor, amikor a terhes kismama úgy érzi. Nem vicc, nekem ezt egy nőgyógyász mondta, és ráadásul nem is magánrendelésen.
4/8 anonim válasza:
Mikor megállapított a terhesség szívhanggal is. Rögtön terhes táppénzre vehet az orvos. Általában 7-8 hetesen van olyan orvosi papírod amivel mehetsz terhesgondozásra és ott egyből táppénzre mehetsz. Semmi indoklás nem kell! Ha úgy érzed olyan a munkaköröd h nem bírod, esetleg te érzed magadat rosszul. A munkahelyed sem köthet bele.
5/8 anonim válasza:
Ennyi gyökeret mint akik ezen az oldalon vannak! :D
6/8 anonim válasza:
14hetes terhes elmehet tápénzre!!!
Te meg mielött legyökerezel valakit,nézz magadba. Inkább adj értelmes választ!!
7/8 anonim válasza:
Nyugodj le, otthon nem kaptál meg vmit? :D
Előtte adtam értelmes választ ... de látom te is azt a tábort erősíted :P
8/8 anonim válasza:
Hát ne magadból indulj ki . Én megkapok mindent Drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!