Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tetováltathatok legkoráb...

Mikor tetováltathatok legkorábban?

Figyelt kérdés
Félidős vagyok,mielőtt terhes lettem pár hónappal készült egy tetoválás,ami kikopott és ronda,szeretném megcsináltatni. Terhesen nem lehet. Szoptatás alatt esetleg?
2016. ápr. 24. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 24. 10:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi! Hat akkor meg egy jo ev:(
2016. ápr. 24. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapos koráig tudtam szoptatni a kicsit. Tehát szoptatás alatt semmiképp nem lehet..

4 hónapos volt a lányom mikor tetováltattam.

2016. ápr. 24. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már nem szoptatsz, akkor bármikor! Addig teljesen felesleges is, mert vagy nem is fogja be úgy, vagy nagyon hamar ki fog kopni..! Én augusztusban tetováltattam terhesen.. (nem tudtam még akkor, hogy terhes vagyok) és eléggé ki van fakulva már most :/ 38+6hkm
2016. ápr. 25. 02:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Én tetováltam is,nem az állapot miatt kopik ki,hanem mert nem nyomták elég mélyre. Ha jó helyre szúrják nem kopik ki.
2016. ápr. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!