Legkorábban mikor van szivhang?
Figyelt kérdés
Mikor érdemes dokihoz menni a pozi teszt után?
ha a 6 hetet betöltöttem akkor már érdemes mennem nem?
2015. márc. 26. 17:09
1/5 anonim válasza:
Menszesztől számított 6. héten már mérhető a szívhang, előtte nem nagyon, illetve előfordul, hogy a 6. héten sem biztos, hogy érzékelik. Nekem a második terhességemnél volt olyan, hogy a 6. héten még nem érzékelték biztosan a szívhangot, a doki visszahívott egy hét múlva, akkor már igen volt szívhang.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)remélem szerencsém lesz mert 2 napos késésnél a délutáni teszt olyan erős volt már hogy szinte azonnal ott volt a 2 csík!
2015. márc. 26. 17:17
3/5 anonim válasza:
én ma voltam. 6+3 és még nem volt, 2 hét múlva kell mennem újra. mondjuk csak hasi uh volt nem hüvelyi..
4/5 anonim válasza:
6+2 voltam dokinál és már volt. De sajna alig alig találtuk mert nagyon picike még akkor.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem első terhességemnél 6 hetesen még nem volt vissza kellett mennem a következő héten, akkor már szépen lehetett látni is a szívpulzálást :-) Most nem is megyek korábban ha nem lesz semmi gondom addig, most kb. 5 hetes vagyok. :-) Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!