6 hetesen elmehetek dokihoz? Lesz már szívhang vagy akkor még nem biztos?
Figyelt kérdés
Ha jól számolom hétfőn töltöm a 6 hetet.Szerintetek a jövőhéten ha Elmegyek orvoshoz már látni fog mindent amit kell?7 hetesen akartam menni,de már nem bírok várni.2015. márc. 15. 18:07
1/4 kloetta válasza:
Én elmentem 5,5 hetesen. Még nem volt szívhang, de látta hogy van, jó helyen és semmi egyéb probléma. Mentem utána kb 2hét múlva újra. Ha kibirod a hét végéig már lenni kellene szívhangnak.
2/4 anonim válasza:
Én 6+3 naposan voltam, volt már szivhang, sőt kkézi vizsgálatnál mondta a doki, hogy már érezni, hogy nagyobb a méhem.
3/4 anonim válasza:
Én is pont 6 hetesen mentem, még csak petezsák és szikhólyag volt. Ha megnyugtat menj el de ne aggódj ha még szívhang nem lesz. Azért mert ideírnak sokan hogy nekik már volt neked még nem biztos hogy lesz. Ha megnyugtat ha megnézi az orvos menj el, én se bántam hogy elmentem, de ha nem lesz szívhang és megijedsz inkább várj vele.
4/4 anonim válasza:
6+0-n mentem és csak petezsák volt, de én tudtam, hogy később fogant. Szóval nem valószínű a szívhang.., de lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!