Szerintetek már lesz szívhang?
Figyelt kérdés
Holnap délután megyek dokihoz, akkor leszek 6 hetes 5 napos. Lehet, hogy lesz már szívhang?2015. febr. 18. 08:57
1/16 anonim válasza:
Esélyes, nekem már volt ennyi idősen.
Gratulálok!
4/16 anonim válasza:
Nekem nem volt, babucit se lattunk, csak petezsakot. De kiderult, hogy csak azert, mert 1 hetes lemaradasban volt a pici, aztan ket het mulva mar lattunk embriot szivhanggal :) csak azert irom, hogy akkor se ess panikba, ha meg nem lesz semmi :) most 20 hetes vagyok, mar behozta a lemaradast es makk egeszseges :) boldog babavarast kivanok
5/16 anonim válasza:
Nekem is volt már szivhang ennyi idősen, akkor nyugodtam meg igazán. :)
6/16 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen volt szívhang először. Addig aggódtam nagyon. 6+3 hetesen semmi, rám is ijesztettek :( Most 9 hónapos :)
7/16 anonim válasza:
Nekem 5+5nél volt, úgyhogy szerintem is :), bár a gépek érzékenysége nagyon különböző tud lenni
8/16 anonim válasza:
Nekem 6 hetesen nem láttak szívhangot csak pulzàlást, és 5,5 mm volt a picur.
9/16 anonim válasza:
Lehet, de ne ijedj meg ha mégsem lesz, semmit nem jelent.
10/16 anonim válasza:
Kerek 6 hetesen mentem az orvoshoz. Mermerte a babat es azt mondta éppen betöltött hat hét. És vert a szíve már :) szóval biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!