7+1 hetesen 4 mm embrio szívhang nélkül nagyon kicsinek számít? Van még esély, hogy lesz szívhang?
Lehetett később a peteérésed? Teszt mikor lett pozitív? Jó esetben csak később fogant, és akkor még lehet szívhang.
Nekem mensi szerint kerek 7 hetesen 5,4 mm volt az embrió, volt pulzálás már, erre azt mondták, hogy 6+3 hetesnek felel meg, de nekem tényleg később fogant kb. 3-4 nappal, ennyivel hosszabbak a ciklusaim a tankönyvi 28 naposnál. Lehet, hogy nálad is az a helyzet.
Hát, ha szilveszterkor már pozi volt a teszted, akkor legalább 4 hetes már kellett, hogy legyél, azóta meg eltelt még 4 hét, ami akárhogy nézem, 8 hetes terhesség lenne. Hát, nem tudom :/ Lehet, hogy rossz a gép, még ebben bízhatsz.
Én nem akarlak elkeseríteni, de hazudni sem, szerintem ez nem fest jól :( 7 hetesen is már 10 mm körül van a baba, az enyém 8+1-nél 15,4 mm volt, a 4 mindkettőhöz elég kevés. De őszintén remélem, hogy csak a gép rossz, és nem látják rendesen. Mikor mész legközelebb? Drukkolok!
Szia!
Nekem 7+1 hetesen,3mm volt az embrió,pulzációval.
Már engem is felkészített előtte az orvos,hogy lehet missed ab. lesz a vége/bár nekem az volt a probléma,hogy sokáig csak üres petezsákot látott a doki/.
Szurkolok,remélem minden rendben lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!