6 hetesen 4 naposan elmentem dokihoz és nincs szívhang. Mennyi az esély rá, hogy lesz?
Ilyenkor még az UH minőségétől is függ, hogy látszik-e a szívműködés, vagy nem. Bár ha a szívműködés nem látszik, akkor a végtagkezdeményeknek főleg nem kéne látszaniuk.
Ha nagyon aggódsz, szerintem menj el egy magánrendelőbe, ahol van UH. De érdemes megvárni legalább a betöltött 7. hetet, olyankor szokás legkorábban dokihoz menni, mert akkor már tutira van szívhang, ha élő terhesség van.
KÖSZI A VÁLASZOD.
HÁT EZT NEM ÉRTETTEM MÁR VÉGKÉPP ÉN SEM, HOGY ,HA ÚGY MOND NINCS MÉG SZÍVHANG AKKOR MIÉRT FEJLŐDNE ENNYIRE.Elég elavult a gépe,bár nem értek haz ilyen gépkhez.A baj sztem az volt,hogy időt sem hagyott a babámnak, hogy jelezzen, neki, hogy "hahó élek ám"!?Három percembe sem tellett az uh.Jövőhéten megint elmegyek hozzá.Amúgy jó orvos, és igen drága...Ha megint ilyen lesz azonnal váltok.
Szia.
A 18 az a petezsák ami normális méret..:-))
Ne aggodj ha van végtagkezdemény biztos van szivhang is csak nem találta....ha nem lenne hogy fejlődne??
Ha nagyon aggodsz menj el 4d re..
Én magán dokihoz jártam nekem 6 hetesen 18 mm a petezsák mint neked...de megkereste a kicsi szivét és vert...ugyhogy sztem neked is max gyorsan vizsgált nem jól kereste rossz a gép vagy ilyesmi..de tényleg ha nagyon ideges vagy akkor menj el egy 4d re vagy egy másik dokihoz az idegeskedés sokat árt.Majd irj.
Én is ennyi idősen voltam először és nekem sem volt csak petezsák. Hasi UH-val nézték? Neked?
Engem is két hét múlva rendeltek vissza és akkor már minden volt. :) Azóta már 24 hetes vagyok :)
Ne izgulj! Rendben lesz minden. Sajnos ezt az időt ki kell bírni. Tudom, hogy nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!