6 hetes kismama vagyok uh 6mm baba de nincs szivhang de mégis mehetem védönöhöz minden redbe van?
Én nem mentem csak 16 hetesen,addig nem sok értelme van és csak plussz papir munka ha baj van.
33hkm
Nem. Tudomásom szerint csak a szívhangos lelettel állítják ki a kiskönyvet, elkerülve a plusz papírmunkát hiszen rengeteg terhesség van amiből végül vetélés lesz (nyilván az össz terhességekhez képest nem sok, szóval nem ijesztgetésből írom) csak a plusz munkához képest sok.
Sőt olyan is van ahol 11-12 hetesen állítják csak ki a kiskönyvet (ugyanezért amit írtam mivel a legtöbb vetélés az első 12 héten belül történik).
6 hetesen voltam uh-on. Pontosabban 6+2 nap.
A baba 4 mm volt és volt szívhang.
1 hónap elteltével, 10 hetesen hívott vissza a doki. Azt mondta, hogy akkor már vigyem a kiskönyvet is.
A barátnőmnél nem volt még szívhang 6 hetesen, 1 héttel később kérette vissza újra. Akkor már volt és a kiskönyvet tőle is kérte a következő havi vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!