Szerintetek már lesz szívhang?
Figyelt kérdés
Holnap délután megyek dokihoz, akkor leszek 6 hetes 5 napos. Lehet, hogy lesz már szívhang?2015. febr. 18. 08:57
12/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doki, hogy kb. 5 hetes lehet a terhesség. Látta a petezsákot és úgy írta a papírra, hogy benne szívműködés sejthető. De még nem merte biztosra mondani, pedig mutatta is a pulzálást, de éppenhogy látszott. 2 hét múlva vissza kell mennem.
2015. febr. 20. 08:56
13/16 anonim válasza:
Semmi gond, picit kesobb fogant, esetleg hosszabb a ciklusod, es ezert van lemaradva kicsit. Ket het mulva mar gyonyoruen latszodni fog :) boldog babavarast
15/16 A kérdező kommentje:
Jól, köszönöm a kérdést!
Két hét múlva a kontrollon már volt szívhang, csak valószínűleg később fogant, mert a méretek szerint 6 nappal kisebb, mint a mensi szerint.
2015. márc. 17. 08:36
16/16 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt, az én picikém 8 nappal volt kisebb, amit nem értettem, mert kb tudtam, mikor fogant, de aztán a 12 hetes uh-ra már csak 5 nappal volt lemaradva. Mondták, hogy valószínűleg kicsike lesz, mikor megszületik :) Nálunk a családban mindenki "rövid" baba volt, szóval valószínűleg erről van szó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!