Kinek volt utoljára november végén menzesze? Mekkora most a babátok? Nálatok van már szívhang?
Figyelt kérdés
Nekem nov.26 volt az utolsó menzesz, hétfőn még nem volt szívhang,reménykedhetek,hogy holnap már lesz? Akkor volt 4 mm.2015. febr. 1. 11:08
1/20 anonim válasza:
Akkor mar kb 8 hetes vagy ? Pulzalas van ? :)
2/20 A kérdező kommentje:
Hétfőn még nem volt. :(
2015. febr. 1. 11:13
3/20 anonim válasza:
Mit mondott a doki ? Szerintem már kellene lennie pluzálásnak ... :( nekem 6 hetesen volt. Lehet neked kesobb fogant de valamit látnia kéne szerintem.
4/20 A kérdező kommentje:
Menzesz alapján szerdán leszek 10 hetes. De az orvos azt mondta,h kb 6 hetes. Nem tudom,hogy lehet ekkora különbség.
2015. febr. 1. 11:15
5/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta,valószínű,hogy missed ab lesz. De én érzem,hogy nem,fájnak a melleim,a hasam is,szóval szerintem nincs baja.
2015. febr. 1. 11:17
6/20 anonim válasza:
Háát sajnos lehet nem fejlődik már tovább . Nagyin sajnalom higy ezt mondjál de szerintem a dokival kellene beszélnek mert ez sok különbség. Holnap ha mész kérdezz ra higy mi van. :(
7/20 anonim válasza:
Sajnalom de a tünetek megmaradnak akkor is ha mar nem fejlődik egy ideje a " baba " mert a teszted tudja hogy terhes vagy. Nem hiszem higy ebből jó dolog fog kisülni sajnalom nagyon :/
8/20 anonim válasza:
Szia, pont ennyi idős vagyok mint te, ekkor volt nekem is az utolsó.Nekem már 26mm crl, jó szívhang.Sajnálom, de talán jobb ha felkészülsz a legrosszabra, de hátha nem.
9/20 anonim válasza:
Sajnos én se tudlak biztatni. :( Nekem nov. 23. volt az utolsó, 6+4-en már volt pulzálás, akkor 2,7 mm volt.
Utolsó uh 9+3-on volt, akkor 25 mm, jó szívhang.
Most vagyok 10+0-n.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért még él a remény holnapig,de nem számítok semmi jóra.
2015. febr. 1. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!