Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt utoljára november...

Kinek volt utoljára november végén menzesze? Mekkora most a babátok? Nálatok van már szívhang?

Figyelt kérdés
Nekem nov.26 volt az utolsó menzesz, hétfőn még nem volt szívhang,reménykedhetek,hogy holnap már lesz? Akkor volt 4 mm.
2015. febr. 1. 11:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is ez történt novemberben.

6 hetesen voltam uh.-on és 8 hetesen ugyanakkora volt,6mm -es szívhang nélkül.

Kérdeztem a dokit hogy nem lehet-e hogy később fogant,azt mondta hogyha így is lenne akkor is kellene már lenni szívhangnak mindenképp sőt az embriónak minimum 3szor ekkorának kéne lennie akkor is ha később fogant.A tünetek nekem is megmaradtak,és nem volt se vérzésem se görcsöm,az uh.-on szembesültem azzal hogy baj van.

Sajnálom!

Csak ez az egy uh. volt?vagy volt több is és a kettő között fejlődött valamit?

2015. febr. 1. 13:07
 12/20 A kérdező kommentje:
Január elején még semmit nem láttak UH-on,1 hét múlva petezsák,utána 2 hét múlva pedig a 4 mm-es embriot látták. Ezért nem értem,mert fejlődik,de hogy lehet,hogy ilyen lassan?
2015. febr. 1. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 6+2 hetesen volt 18mm-es petezsák+szikhólyag! embriót még nem láttak, de én tudom, hogy nekem 3-4 nappal később fogant a babám. Mensi szerint 8 hetesen hívott vissza a doki, de ő mindig 1 héttel kevesebbet is írt a papíromra, tehát 7-8 hetesen 14mm volt a babám, szívhanggal. Még ha később is fogant, szerintem kicsit nagyobbnak kéne lennie és szívhangnak is lennie kéne már.
2015. febr. 1. 14:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem november 27-én volt az utolsó menszim,és dec 31-én pozitív teszt, január 13-án 7 hetes terhesség jó szívmükődés :)
2015. febr. 1. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
szerintem is lennie kellene már szívhangnak. Amikor nekem missed ab lett akkor nekem sem volt semmi rossz tünetem.
2015. febr. 2. 12:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Missed ab.
2015. febr. 2. 17:27
 17/20 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Nagyon sajnalom. Én sajnos gondoltam higy ebből mar semmi jo nem sül ki. Fel a fejjel még ha nehéz is.legkozelebb összejön !! :) drukkolok neked,
2015. febr. 2. 18:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom nagyon :(
2015. febr. 2. 18:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Együttérzek :(
2015. febr. 2. 20:41
 20/20 anonim ***** válasza:
tudom mit érzel, sajnálom. Legközelebb minden rendben lesz.
2015. febr. 3. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!