Befenyíteni hogy ne kezdjen ki a párjával?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó hanem a barátnőmről aki 31 éves és 30 hetes terhes!A barátnőm nagyon vaj szívű sokan ki is használják köztük ez a ringyó is aki a nyakukra jár 20 éves!!!!2 évvel ezelőtt kijelentette hogy Ő kipróbálná a barátnőm párját az ágyban mert izgatja hogy milyen lehet vele!!! A barátnőm megy majd szülni ez a nő meg kedveskedik hízeleg hogy ő majd addig oda megy hozzájuk amíg bent lesz a barátnőm a kórházba és vigyáz ő a 3 éves kisfiúkra meg vezeti a háztartást!Ott is akar aludni szegény barátnőm meg örül hogy lesz főtt kaja meg rend lesz amíg a kórházba van!!!!Amúgy így is ott van egész nap agyig kimázolva ez a kurv@ visszaél a rendességükkel!!!Ha tényleg oda megy addig hogy, mivel fenyítsem be hogy meg se próbáljon kikezdeni a pájával!!!Mert engem zavar és nehogy már egy 10 éves kapcsolat egy ilyen kiélt nő miatt menjen tönkre!!!Ja elfelejtettem írni hogy ezt a lányt szinte ők nevelték 13 éves kora óta mert az apja nevelte egyedül de nem úgy ahogy kellett volna!!!!Szinte a gyerekük volt de ilyen megjegyzés után után én biztos felrugdostam volna a barátnőm helyébe!Mondtam a barátnőmnek de nem akarja elhinni tudniillik valaki ránéz erre a luvnyára ki se nézi belőle hogy egyik f@szról ugrál a másikra és nem elég neki egy neki ahány van annyi jöhet nem érdekli hogy családos vagy nem csöves vagy hajléktalan egy nimfomániás ribancot képzeljetek el!!!2010. máj. 5. 07:16
11/18 anonim 

válasza:

Ja, azt meg elfelejtettem,hogy "én aki hálás vagyok azért,hogy vannak emberek akikhez fordulhatok,akik figyelnek rám,akik felneveltek,ilyet mondok,hogy kipróbálnám a férfit aki példás családapa,szerető férj és tönkretenném a kapcsolatukat."-Na,ez a lányt minősíti.Keressen korához illő pasit,vagy ha nem megy biztosa talál olyan középkorú férfit aki gerjed rá,ha neki mindenképpen ez jön be.
12/18 anonim 

válasza:

Ez a történet a Maunyika sóba lenne való!!
13/18 anonim 

válasza:

1-semmi közöd hozzá, külön család
2- apuka felnőtt férfi gondolom tudja mi a helyes
3- ha barátnődék nevelték, valószínűleg ismerik
14/18 anonim 

válasza:

szia. szegény barátnőd:( segíts neki mondd el neki hogy álljon a sarkára és igenis nyissa ki a szemét. vegye észre h az a lány nem az akinek ő hiszi. és ha lehetőséged van rá mondd meg neki hogy te szívesen elmész segíteni amíg ő kórházban lesz. az ilyen cafkáknak nem kéne más csak az h egy vibrátort dugjanak a pics@jukba és azzal futkozzanak egész nap:S szánalmasak az ilyenek hogy tönkretesznek egy jólműködő kapcsolatot ahol ha jól értem már a második baba lesz. a baba pedig a szerelem gyümölcse. gondolom nem a semmiért vannak együtt 10 éve hanem azért mert szeretik egymást...és az olyan k..kat el kell söpörni a föld színéről. felháborító:S de ha te nem tudnád elvállalni akkor csak a férjben bízhattok. az igaz h férfiből van de talán elgondolkodik h nem éri meg egy ilyennel egy egyéjszakás kaland és nem dobja fel a 10 éves kapcsolatát...
15/18 anonim 

válasza:

Te nagyon nagyon jó fej vagy!Nagyon szerencsés a barátnőd!2 gyerekes anyuka
16/18 anonim 

válasza:

Miért akarsz más életébe beleszólni? Miért nem foglalkozozl a saját életeddel? Biztos vagy benne, hogy a család kér a "segítségedből"? Elhiszem a jószándékot, de ezt a családon belül kell megoldani. MIért kell szegény kismamát szülés előtt ilyen baromságokkal traktálni? Neki pár napot tuti benn kell tölteni a kórházban-szerinted a jószándékú segítséged mennnyire fogja befolyásolni az örömét, hogy folyamatosan aggódik az általad felvetett vélhetően kitalált dolgok miatt? Miért kell megbontani a házastársak egymásba vetett bizalmát? Talán el kellene gondolkodnod, nem te vagy-e féltékeny...
17/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nem vagyok féltékeny egyáltalán csak látom amit látok!Sztem te se tennél másképp ha lenne egy igazi barátnőd már évek óta!Jó azt bevallom hogy tényleg megbízik bennem meg minden és 6 év alatt még nem beszélt soha olyanról hogy a párja megcsalná vagy félre nézegetne de az ördög ugye nem alszik főleg a luvnya miatt!!!!És nem traktálom egyáltalán csak felhoztam neki a témát!Amire ő nyugodtan azt mondta bízik a párjában de a legbiztosabb akkor ha valami rokon feljön!Ennyi!Megvan oldva!
2010. máj. 12. 15:14
18/18 anonim 

válasza:

Van igaz barátnőm, és az ő érdekeit nézem. Akármilyen igaz barátnő, akkor sincs jogod beleszólni a családi életébe. És ha a férj annyira megbízható, nem tudom, miért fújod fel az ügyet. Ennyi. Ezek szerint olyanból csinálsz problémát, ami az érintettek számára nem probléme. Azért vigyázz, nehogy emiatt veszítsd el az igaz barátnődet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!