Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy közölte a párjával...

Ki hogy közölte a párjával hogy kisbabát vár?

Figyelt kérdés

Illetve rögtön elmondtátok vagy vártatok pár napot vagy pár hetet?

2. kérdés: Mekkora volt a hasatok mikor így rá kérdeztek, hogy terhes vagy? Itt nem közeli rokonokra gondolok, akiknek be szokta az ember jelenteni.

2011. ápr. 15. 22:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

a férjem mindkétszer ott toporgott a wc előtt, és együtt lestük a teszteket...

Átlagos testalkatú vagyok, 172 cm. Az első babámmal nagyon kicsi pocakom volt, pedig szerettem volna, ha hamar szép nagy lesz és örökké lestem, hogy mennyire domborodik már. Kb 5 hónaposan néhányan már rákérdeztek, ha olyan felsőt vettem fel, ami kiemelte a hasamat (36 hetesen mikor szülni mentem, az ügyeletes nem hitte el hogy milyen idős várandós vagyok, elkérte a kiskönyvemet is, ami nagyon ciki volt. Ő ránézésre 6 hósnak se gondolt...). Így utólag viszont azt gondolom, igazi áldás volt a kis pocak, a fiammal hamar elég óriási lett, 14-16 hetesen nagyobb volt mint előzőleg félidőben, mindenki rá is kérdezett. Na ez meg a másik véglet, és ennek fényében én a kis pocakra szavazok és remélem, a tesókánál az lesz megint :-)

2011. ápr. 15. 22:48
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön elmondtam ahogy két csíkos lett a teszt,annyit vártunk rá ,hogy nem is bírtam volna ki.

Nekem sem volt nagy pocakom.Még a buszon sem adták át a helyet csak ha jobban kidugtam a hasam:)

Én nem bántam.

2011. ápr. 15. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Rögtön az orra alá dugtam a teszteket :)

Hasam hatalmas volt, már 11 hetesen rákérdezett a kolleganőm, h. terhes vagyok-e. A végére, a 40. héten már akkora volt, mint egy felfújható strandlabda. Hála Istennek, nem repedt szét a bőröm, és nagyon élveztem az egészet!

Boldog babavárást!

2011. ápr. 16. 07:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Együtt vettünk tesztet, aztán együtt csináltuk.

Vagyis én bevonultam a WC-re, ő nem izgatta magát, mert azt hitte, úgyis csak hallucinálok, vagy nagyon babát akarok. Aztán 5 percenként mutogattam neki, hogy két csík.

Mosolygott csak.

Még két másik tesztet kellett neki csinálnom a következő két hétben, hogy elhiggye :-)

2011. ápr. 16. 08:55
 5/19 anonim ***** válasza:

Amint visszamentem a fürdőbe és megláttam a két csíkot, ordítozni kezdtem: "Úristen, azt hiszem terhes vagyok!" Erre mindenki összeszaladt a fürdőbe, aki itthon volt (elsőként a férjem, aki csak úgy rohant lefele az emeletről) és elemezni kezdték a tesztem. :)

Most kezd látszani a pocim, de idegenek nem vennék még észre.

15 hetes kismama

2011. ápr. 16. 11:12
 6/19 anonim ***** válasza:

Halálra váltan:D

Nagyon vártuk már, másfél évig próbálkoztunk, akkor késett először, pont le akartam mondani róla, életem második tesztje volt, egyszerűen nem is akartam elhinni, h babát várok:)Le kellett üljek, a kád szélén ültem vagy fél órát, hol sírtam, hol nevettem. A férjem felkapott, és forgatott körbe, én meg sikítoztam, h jaj, nehogy baja legyen a babának:D

Egyébként az egész terhesség így ment végig, hol sírtam, hol meg nevettem fél napokat, a két csík látványa idiótává tett:)

12 hetesen már látszott, a végére pedig 25 kilót sikerült híznom...Előtte kilátszódtak a bordáim, külön jót tett a terhesség után visszamaradt 5 kiló:)

2011. ápr. 16. 13:27
 7/19 anonim ***** válasza:
08.55 vagyok, lemaradt, hogy 12 hetesen a főnököm már látta. Épp el akartam mondani neki, és csak vigyorgott, hogy tudja, tudja, látszik nagyon.
2011. ápr. 16. 14:35
 8/19 anonim ***** válasza:

Én az esélytelenek nyugalmával mentem el tesztet csinálni (2,5 évet vártunk a babára). Azonnal pozitív lett. Jöttem ki a wc-ből, kezemben a pozi teszt, megszólalni nem tudtam, csak az orra alá dugtam. Mire rám nézett, hogy most mi van, látta, hogy potyognak a könnyeim, na akkor kapcsolt:o)

A pocakom fura volt, mert szemből abszolút nem látszott. A 34. héten még én adtam át a helyet a villamoson egy idősebb néninek, aki csak akkor vette észre, hogy pocakos vagyok, amikor megsimogattam a pocit.:o) Egyébként ugyanazon a napon az egyik kolléganőm megkérdezte, hogy a babát otthon hagytam?! - szintén szemből látott. Oldalról viszont szépen látszott, nagy volt. Jah és egy idegen a 6. hónapban - hosszas méricskélés után - kérdezte meg, hogy babát várok-e. Addig nem nagyon kérdezték.

2011. ápr. 17. 15:38
 9/19 anonim ***** válasza:
1. babával együtt teszteltünk. Másodikkal is úgy terveztük, de anyukám jobban izgult, és rábeszélt, mikor nálunk voltak apuval, hogy csináljak egy tesztet. Nem akartam, mert még csak 2 napja késett, de megcsináltam. Pozitív lett. A szép az volt benne, hogy a férjem szülinapja volt. Mikor hazaért sa munkából, anyuék felköszöntötték, majd én adtam át neki egy kis "örömcsomagot" (becsomagoltam a tesztet).
2011. ápr. 17. 16:18
 10/19 A kérdező kommentje:
Aranyos történetek. :)
2011. ápr. 17. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!