Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy közölte a párjával...

Ki hogy közölte a párjával hogy kisbabát vár?

Figyelt kérdés

Illetve rögtön elmondtátok vagy vártatok pár napot vagy pár hetet?

2. kérdés: Mekkora volt a hasatok mikor így rá kérdeztek, hogy terhes vagy? Itt nem közeli rokonokra gondolok, akiknek be szokta az ember jelenteni.

2011. ápr. 15. 22:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Először azt mondtam el,hogy késik.Aztán végig csináltam 11 tesztet,persze nem egy nap,nagyon halvány volt a csík de azonnal szóltam neki.Fősulisok vagyunk nem terveztük,az elején kicsit megijedtünk,most meg már nagyon várjuk a nagyszülőkkel együtt mikor bújik ki a fiúcska.(39hetes vagyok)

Mikor először látták rajtam 34 hetes terhes voltam :) magas vagyok,széles a csípőm,nem igazán van most se nagy pocim:)

2011. ápr. 17. 19:41
 12/19 Merezani válasza:

mi 4 évet vártunk a picire most vagyok 13 hétben,és még nincs hasam,5 héten tudtam meg hogy babát várok hatalmas erőfeszítés kellett hogy ne mondjam el,elmentem egy boltba vettem egy pár apró bébicipőt semleges színűt és amikor munkából jött haza este kiraktam elé a kis cipőt,hát előszőr meg sem tudott szólalni utánna sírt és agyon ölelgetett puszilgatott hihetetlen hatást lehet elérni vele,csak ajánlani tudom,ezt a módot.

boldog babavárást.

2011. ápr. 18. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk speciális helyzet volt :) Három évig próbálkoztunk, sikertelenül (inszem, lombik). Amikor "abbahagytuk", fél évre rá, amikor egyáltalán nem terveztük, terhes lettem. Felhívtam, teljesen nyugodtan közöltem, hogy lett egy pozitív tesztem (igazából még talán röhögtem is mellé, mert nem hittem el). Az ő reakciója: ÉS?? :) Ő sem hitte el. Annak idején azt hittem, hogy életünk egyik legboldogabb napja lesz majd ez, ehelyett a meglepődés és a sok-sok korábbi csalódás miatt még egy kicsit sem tudtuk élvezni. Persze amikor elmentem ultrahangra, más lett a helyzet. De maga az a pillanat és nap nem éppen úgy alakult, ahogyan azt évekig elképzeltem :))))
2011. ápr. 18. 10:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Elmentem a Klinikára, ott megnéztek Uh-on, 5 hetes voltam, még csak szikhólyag volt... :)

Felhívtam a páromat, hogy úgy néz ki, ez már nem vérzés zavar... :D (Korábban 3 hónapig eléggé össze-vissza jött meg, ráadásul a 7. napon sikerült a baba, pedig korábban a 13-14-15. napokon sem jött össze... :) Csoda, véletlen, vagy hívjuk, ahogy akarjuk.

Nekem a 12. héten már akkora volt a hasam, hogy bárki számára nyilvánvaló volt, hogy babát várok. 7-8 hetesen már kismama nadrág kellett.

Most 22 és fél hetes vagyok, és akkora a hasam, mint egy 8 és fél hónapos kismamának. A múlt héten voltunk Uh-on, ott csodálkozott rá egy csaj a váróban... Nagyon egyéni, nagyon változó!

2011. ápr. 18. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a rendszertelen menzeszem miatt havonta vettem a teszteket (1-2 db) abban a reményben, hogy hátha most sikerült, ezért a férjem nem volt meglepve amikor megint jött egy hónap és újra teszteltem, sőt még telefonáltam is neki, hogy hozzon már munkából haza jövet egy tesztet, mert itthon, csak egy van és az reggelre szól. végül csináltam egyet és két csik volt rajta, nem akartam elhinni, ezért jobbnak láttam, ha én megyek gyorsan venni egy másikat és azt már ketten vártuk, és láss csodát az is két csikos lett. de, mivel nem akartam elhinni, ezért még reggel is csináltunk egyet és az is pozitiv lett. nálunk is volt öröm, meglepetés viszont nem nagyon. :)
2011. ápr. 18. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Férjemmel együtt teszteltünk,és 12hetes voltam mikor rákérdeztek!
2011. ápr. 18. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:

az elsőre nem emlékszem. 4 hósan látszott. meghalt a babánk születése után.

a másodiknál: megmutattam a tesztet. senki nem mert rákérdezni, de azonnal látszott.

a harmadik baba véletlen baba: kikiabáltam neki a fürdőszobából, hogy "ez nem annyira negatív, mint kéne, hogy negatív legyen". mivel a második után (5 hó) még nem fogytam vissza teljesen, kicsit később látszott, kb. 4 hósan

2011. ápr. 18. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Mi nem terveztük, csak úgy megtörtént, azért csináltam csak a tesztet mert gyanakodni kezdtem, hogy valami nem okés. Amikor megcsináltam szegénynek sms-t írtam, hogy mi történt, csak mert le voltam döbbenve, utólag már bánom kicsit, hogy így tudta meg. Ha nem derült égből ér a dolog biztos jobban megterveztem volna, de legalábbis személyesen közlöm. Akkor még egyikünk sem fogta fel, hogy ez most komoly, ezért aznap este együtt csináltunk még egyet. A kád szélére tettem a tesztet és együtt meredtünk rá. Egyből pozitív lett és akkor a wc fölött ölelgettük egymást, hogy szülők leszünk. :D

Rajtam nem látszott sokáig, szerintem a 30. hétig nem mondta volna senki sem biztosra, hogy ez terhesség. Azóta már nagyon látszik, óriási! Jövő hétre várjuk! :-)

2011. ápr. 18. 23:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Olyan aranyos történetek. Utolsó neked pedig könnyű szülést és boldog babázást kívánok.
2011. ápr. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!