Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befenyíteni hogy ne kezdjen...

Befenyíteni hogy ne kezdjen ki a párjával?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó hanem a barátnőmről aki 31 éves és 30 hetes terhes!A barátnőm nagyon vaj szívű sokan ki is használják köztük ez a ringyó is aki a nyakukra jár 20 éves!!!!2 évvel ezelőtt kijelentette hogy Ő kipróbálná a barátnőm párját az ágyban mert izgatja hogy milyen lehet vele!!! A barátnőm megy majd szülni ez a nő meg kedveskedik hízeleg hogy ő majd addig oda megy hozzájuk amíg bent lesz a barátnőm a kórházba és vigyáz ő a 3 éves kisfiúkra meg vezeti a háztartást!Ott is akar aludni szegény barátnőm meg örül hogy lesz főtt kaja meg rend lesz amíg a kórházba van!!!!Amúgy így is ott van egész nap agyig kimázolva ez a kurv@ visszaél a rendességükkel!!!Ha tényleg oda megy addig hogy, mivel fenyítsem be hogy meg se próbáljon kikezdeni a pájával!!!Mert engem zavar és nehogy már egy 10 éves kapcsolat egy ilyen kiélt nő miatt menjen tönkre!!!Ja elfelejtettem írni hogy ezt a lányt szinte ők nevelték 13 éves kora óta mert az apja nevelte egyedül de nem úgy ahogy kellett volna!!!!Szinte a gyerekük volt de ilyen megjegyzés után után én biztos felrugdostam volna a barátnőm helyébe!Mondtam a barátnőmnek de nem akarja elhinni tudniillik valaki ránéz erre a luvnyára ki se nézi belőle hogy egyik f@szról ugrál a másikra és nem elég neki egy neki ahány van annyi jöhet nem érdekli hogy családos vagy nem csöves vagy hajléktalan egy nimfomániás ribancot képzeljetek el!!!
2010. máj. 5. 07:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
És a férj sem megbízható annyira?
2010. máj. 5. 07:31
 2/18 A kérdező kommentje:
De !!!!Én legalábbis úgy látom dolgozik nem iszik nem cigizik nem csavarog de hát férfiból van és a nemi életük a terhesség miatt gondolom nem annyira fényes és szerintem ez a luvnya ezt akarja kihasználni!
2010. máj. 5. 07:40
 3/18 eszo ***** válasza:
65%

Szia!

Hát ez nehéz eset..

szerintem ha a barátnőd ezt nem veszi komolyan, akkor próbálj meg a párjával beszélni erről a lányról..hogy szerinted mik a tervei..

de ha ez sem válik be, akkor még ott a lehetőség, hogy kicsit "helyre rakd" a csajt!

Azt nem tudom mivel tudnád "befenyíteni"..talán szerezni kéne neki egy másik pasit..vagy nemtom..

de megértem, hogy aggódsz..és tényleg kár lenne, ha egy ilyen nőcske miatt menne tönkre a kapcsolatuk.

2010. máj. 5. 07:46
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem sokat nem tudsz tenni, mert nem leszel ott, ők meg kettesben a házban, kiéhezve... Én a feleség helyében nem endeném ezt az egészet... Te nem tudnád megoldani, hogy te menj oda addig amíg bent lesz a kórházban?
2010. máj. 5. 08:41
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Hát nézd. Mindenhez két ember kell. Ha a pasinak fontosabb lenne egy-két éjszaka a családjánál, és az újszülött babájánál, akkor nincs mit tenni. Ha elcsábítható ez a férfi, és ha akarja, akkor előbb v. utóbb meg teszi. De ha olyan amilyennek leírtad, akkor szerintem nem lesz vele gond. De szerintem is, a pasival beszélj erről.
2010. máj. 5. 12:50
 6/18 A kérdező kommentje:
Beszéltem a barátnőmmel hogy nem fél e attól hogy a luvnya valami olyat csinál a párjával amit nem kéne?Kicsit elgondolkodott és már megvan oldva az ügy!!!A párja húga jön fel hozzájuk arra a pár napra amíg bent lesz!A kis ribi meg felfordulhat az idegtől!Ugyanis amikor épp beszélték a részleteket hogy bármikor amikor megy a teló hogy gyere mert szülök a kis ribanc a barátnőmet meg bírta volna fojtani egy kanál vízben!!!A barátnőm párja pedig sztem örül is hogy a húga jön fel legalább nem lesz találgatás meg ilyenek!Innen látszik hogy nem is akart semmit a ribitől!Úgyhogy hálaistennek megoldódott az ügy és a kisfiúra is legalább rokon vigyáz nem egy kis idegen kurv@ aki nem is tudna úgy rá figyelni mert ő az apuka miatt jár át nem ő miatta!
2010. máj. 11. 07:53
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is ez a legjobb megoldás. Hiába nem kapható az apuka erre a dologra, de a pletyka elindulhatott volna (elég ha a hölgyike azt mondja, hogy márpedig megtörtént) és az lehet, hogy megmérgezte volna a kapcsolatot.
2010. máj. 11. 09:25
 8/18 anonim ***** válasza:
56%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.Ha a férj nem adja alá a lovat akkor nincs gond,mert akár hol is akadnának össze ketten,lekoppintaná,mivel fontos neki a gyermek és a házasság.De viszont ha mégis lennének a csajjal kapcsolatban kósza gondolatai akkor akárhol is vannak,akár mikor is találkoznak újra,valahogy előbb-utóbb behálózzák.Ne így legyen.Szeressék a gyerekeiket,törődjenek a házasságukat,szeressék egymást.A feleség se felejtsen el nő lenni(tudom,ez főleg már 2 gyerek,egy háztartás,egyéb gondok,bajok miatt)nehéz,de gondoljon bele.Ha minden oké,minden téren akkor a pasit nem fogja érdekelni,egy ilyen kis felkapaszkodott lotyó.Persze ezért a családi békéért a férj is tegyen.

Minden jót Nekik!

2010. máj. 11. 10:36
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen -igen ezt beszéltük is hogy ha akarnak valamit egymástól meg tudják oldani elvégre felnőtt emberek kocsi is van!!!Ha nem is otthon, megtudják azt is játszani hogy nem mennek dolgozni és ott az egész nap nekik!Eltudnak menni bárhova!De csak nem lesz semmi legalábbis reméljük nagyon!A barátnőm 30 éves most várja a másodikat de nem csak én mondom aki elfogult vagyok vele szemben hanem nagyon sokan mondják hogy szép nagyon meg ad magára és a kis ribi hiába 20 éves nem érhet a barátnőm nyomába!Csak azért 10 éve vannak együtt nehogy az legyen hogy a pasi is egy kis változásra vágyjon és ez a kis ribi kapható lenne rá!!!!Köszönöm a válaszokat!Írjatok még ha esetleg volt ilyen eset valakinek vagy a környezetében!
2010. máj. 11. 12:50
 10/18 anonim ***** válasza:
30%
A változatosságot meg tudja adni a párja is akivel ilyen hosszú ideje együtt van és akit szeret.Legyenek kreatívak,most pici baba mellet is majd nehéz lesz,odaadó feleségként is szerepelni,de be kell látni,hogy ez is kell.Most összeállna a csajjal,együtt lesznek párszor aztán rájön,hogy ő a családját szeretni és a feleségét.Na,nehogy már!Vonják csak ki a forgalomból a lányt és éljenek egymásnak és a gyermekeiknek.
2010. máj. 11. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!