Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menet közben váltás utrogetsan...

Menet közben váltás utrogetsanról duphastonra?

Figyelt kérdés

Eddig utrogestan hüvelykapszulát kaptam, de most egy másik orvoshoz kerültem az sztk-ban, aki a tiltakozásom ellenére is most duphastont írt fel. Semmi bajom nem volt nem volt az utrogestannal... egyszerűen nem értem, miért mást írt fel! Ráadásul kérdeztem, hogy ez meddig kell szedni és hogyan hagyjam abba a szedését azt mondta, hogy a 15.hétig szedjek napi 3x1et és nem kell csökkenteni a végén az adagot, hanem csak úgy hagyjam abba és kész... segítsegek kérlek, én úgy érzem, hogy ez az orvos nincs teljesen a helyzet magaslatán, ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy józan volt! Lehet abból baj, hogy egyszer csak napi 2x1 utro helyett 3x1 duphastont kezdek szedni? És valóban egyik pillanatról a másikra abba kell hagyni? Nem kell fokozatosan csökkenteni?

11+2 hkm

2017. jan. 4. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:

szájon át szedhetőből nekem is nagyobb volt az adagom, nyaralás miatt olyannal kezdtem, utána írta a doki a bedugósat és kevesebb adaggal,mert az helyileg hat stb stb jobb mint a szájon át bekapós.

A harmadik terhességemnél volt,hogy a felénél váltottam, duphastont kaptam,de nem voltam tőle valami fényesen így utro lett felírva (nem is értem miért nem mondtam a dokinak,hogy azzal kezdjük)

A második gyereknél volt,hogy elszámoltam magam aztán pánikba hívtam az orvost,aki megnyugtatott,hogy így a 13. héten problémát nem igazán okozhat,ha még se fokozatosan hagyom abba (2x2 volt az adagom)

2017. jan. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!