Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitamin valtas miatt...

Terhesvitamin valtas miatt hanyhatok?

Figyelt kérdés

Eddig femibiont szedtem, kb.egy hete gravidara valtottam.

Eddig is emelyegtem, de hanyas nem volt, most meg egy nap tobbszor is hanyok.

Arra gondoltam, lehet attol, hogy vitamint valtottam?

Visszaterjek a femibionra?

2013. aug. 16. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a Gravidától volt hányingerem, de a többitől nem volt semmi bajom. Én is Femibiont szedtem, utána Elevitet, de úgy hallottam, hogy van aki meg attól émelyeg.
2013. aug. 16. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Simán lehet, ez teljesen egyéni, esetleg próbáld meg este bevenni, ha nem javul térj vissza, esetleg próbálj ki mást.
2013. aug. 16. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
igen lehet attól. Sok kismama van aki nem bir 1-1 vitamint. Olyat is ismerek aki az első terhességénél az elevittől hányt a gravidától nem a máodik terhességnél meg forditva. Ami még hiba szokott lenni hogy sok kismama éhgyomorra veszi be, amikro átáll az étkezés utáni bevételre akkor nincs gond. Próbáld ki, d eha marad a hányás akkor térj vissza a femibion-ra.
2013. aug. 16. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, figyelj arra, hogy este étkezés után vedd be, ne éhgyomorra. Én is Gravidát szedek, nincs vele semmi gondom, csak eleinte volt, hogy nem ettem előtte és akkor hánytam.
2013. aug. 16. 08:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Este veszem be, lefekves elott.

Tegnap 11-kor bevettem, negyed ora mulva az egeszet visszahanytam. :(

Ezert gyanakszom ra, hogy lehet, hogy jobb, ha visszaterek a femibionra, bar a vedono azert javasolta a gravidat, mert abban tobb minden van.

2013. aug. 16. 09:03
 6/8 anonim ***** válasza:
A Gravidát én is kihánytam. Próbál meg az Elevitet.
2013. aug. 16. 10:07
 7/8 anonim ***** válasza:
És ettél közvetlenül előtte? (vagy mondjuk fél 11 körül)
2013. aug. 16. 12:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem ettem elotte.

De volt olyan, hogy ragcsaltam kekszet, utana vettem be, az is kijott.

2013. aug. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!