Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek melyik terhesvitamin...

Nektek melyik terhesvitamin jött be a legjobban?

Figyelt kérdés
Légyszi pár mondatban indokoljátok meg, h miért. Én eddig csak a Gravidáról nem hallottam jókat.
2013. máj. 8. 17:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én Femibiont szedtem. A dokim azt mondta ezt szedjem. Nem voltak vele rossz tapasztalataim, úgyhogy szedtem végig. Már szülés után olvasgattam, hogy az egyik legjobb a terhesvitaminok között.
2013. máj. 8. 17:52
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Első kisbabám várjuk, és a Femibion terhesvitamint szedem.

Teljes mértéken elégedett vagyok, az én szervezetem agyon jól fogadta!

A hajam gyorsabban nő, a körmeim egészségesek, és nincs székrekedésem!

Eddig 5kgt híztam, 20hetes vagyok, szóval nem sokat!

Én ajánlom másnak is!

2013. máj. 8. 17:53
 3/18 anonim ***** válasza:

Én Gravidával kezdtem, hánytam tőle, marta a gyomrom.

Aztán áttértem a Femibionra, ettől nincs ilyen problémám.

Nekem a doki azt mondta, hogy Pharmaton Matruelle-t vagy Femibiont szedjek az Omega 3 miatt.

26 hkm

2013. máj. 8. 17:55
 4/18 anonim ***** válasza:

Én a gravidát szedem, semmi bajom nincs tőle. Omega 3 nincs benne, ezért azt külön megveszem, de míg így sem kerül annyiba, mint pl. a femibion.

Ezenkívül ladeevit-tel próbálkoztam még, attól nem éreztem jól magam.

2013. máj. 8. 17:57
 5/18 anonim ***** válasza:

12. hétig femibion 800-at szedtem, elégedett voltam vele. ebben van egy olyan anyag, ami a folsavat segíti felszívódni még jobban, ezért is dicsérik annyira.

13. héttől is femibiont szerettem volna, csak amit ekkor kell kell szedni, femibion 400 6200 forint egy adag, na mondtam a gyógyszertárosnak, hogy akkor nem kérem.

most gravidát szedek, sok halat eszek és van omegám is.

2013. máj. 8. 18:09
 6/18 anonim ***** válasza:
Femibion 400 at szedtem teherbeesésig, kb 8 hónapig, terhesség elejétöl 12. hétig Femibion 800. Aztán ujra 400. VISZONT megdobta a a jódtartalma miatt a pajzsmirigyemet, ezért gyorsan dobtam és Elevitre váltottam. Úgyhogy azt is kell nézni szerintem hogy kinek mi a jó.
2013. máj. 8. 18:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességem alatt Elevitet szedtem, teljesen meg voltam vele elégedve és óriásbabám sem született :)
2013. máj. 8. 18:18
 8/18 anonim ***** válasza:
Hipp Natal
2013. máj. 8. 18:43
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem az elevittel volt mindenféle bajom, a femibion jó volt, és a gravidától sem lett semmi bajom.
2013. máj. 8. 18:47
 10/18 anonim ***** válasza:

Femibion.

A Gravidát meg az Elevitet kihánytam :S

2013. máj. 8. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!