Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek melyik terhesvitamin...

Nektek melyik terhesvitamin jött be a legjobban?

Figyelt kérdés
Légyszi pár mondatban indokoljátok meg, h miért. Én eddig csak a Gravidáról nem hallottam jókat.
2013. máj. 8. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12hetes korig femibion utána gravida.
2013. máj. 8. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Én beszedtem már 1-2 doboz Elevitet (előző, sajna nem sikerült terhességnél és babatervezéskor hébe-hóba) egy ideig jó volt, de aztán teljesen kivolt tőle a gyomrom, úgyhogy nem vettem többet, mondjuk a körmöm csodaszép volt tőle :). Most újra pozitívat teszteltem, most Femibion 800-at kezdtem el, eddig nem volt semmi mellékhatása, most tudományosan összehasonlító táblázat szerint választottam, ebben nincsenek ásványi anyagok, csak a jód és a vitaminok, azok is átlagban kevesebb mint a többiben, de jól táplálkozok, vérképemben minden ásványi anyag bőven van, vas meg majdnem sok is, így nem akartam ezekkel terhelni a szervezetemet. Szóval azt is érdemes megnézni, hogy személy szerint neked mire van és mire nincs szükséged.
2013. máj. 8. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Hipp Natalt ittam kb. félidőig. Főleg gyümölcsökből és zöldségekből áll, finom és nem kapszula. Azoktól valahogy idegenkedtem. 3900 grammos, makkegészséges fiam született.
2013. máj. 8. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is a Hipp Natalt iszom, elégedett vagyok vele.
2013. máj. 8. 20:49
 15/18 anonim ***** válasza:
12 hétig Femibiont szedtem. Utána áttértem az Elevitre. Mindkettővel meg vagyok elégedve. Az orvosom a Femibiont javasolta, csak azért a Femibion 400, ami a 12. hét utáni időszakra van, durván húzós anyagilag, ezért tértem rá az Elevitre. Semmi gondom vele.
2013. máj. 8. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Femibion800 a 12. hétig.

Femibion400 a szoptatási idő végéig.

Szerintem ez a legjobb! :D

2013. máj. 8. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Femibion-t szedek, szerencsére nincsenek mellékhatások! Most fogok a héten áttérni a 400-asra. Az ára valóban borsos, de ez az egyetlen, amiben nincsen cukor!!! Azt hiszem ez elég nyomós érv (főleg IR és cukorbetegség esetén).
2013. máj. 9. 16:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat lányok! Eddig én is a Femibiont szedtem, de azt hiszem kipróbálom a Hipp Natalt. Kiszámoltam, ha azt veszem és mellé az omega3 kapszulát 3200 Ft-ra jön ki egy hónapra. Ellenben a 6000+++-s Femibionnal.
2013. máj. 11. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!