Volt már valaki aki leváltotta az orvosát és ezt személyesen közölte vele?
Figyelt kérdés
Mit mondott neki,hogy ne legyen bántó?2014. nov. 27. 12:37
1/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kellene ezt közölnöd vele.
Egyszerűen más dokihoz kezdesz járni és kész, nem kell tőle engedélyt kérni, magától is rá fog jönni, hogy nem hozzá jársz!
2/9 anonim válasza:
Leváltottam, de nem közöltem vele. Egyrészt nem érdemelte meg, másrészt képes volt hívás közben kétszer elkérni a mobilszámomat, csak mert lapozott a naptárban - egyébként is mindig elkérte. Szerintem örült, hogy nem mentem többet, de nem nagyon hallottam olyan nőgyógyászról, aki hívogatta volna a pácienst, hogy hova tűnt. Ha lenne ilyen, azt meg nem hagynák ott.
3/9 anonim válasza:
Neki ez csak a munkája, szóval ha egy páciense egyszer csak nem hozzá jár tovább, azt nem fogja a lelkére venni, valószínűleg volt már ilyen. Nem fog kiborulni :). Biztos van még elég betege. Én nem közölném ezt így kifejezetten, volt hogy váltottam, és nem közöltem, nem mentem többet hozzá és kész.
4/9 anonim válasza:
Miért akarod egyébként leváltani? A terhesség elején vagy még? Akkor lehet "észre sem veszi" ha még nem voltál nála sokszor. Vagy mindenképpen mondani akarsz neki mondani valamit? Szerintem sem szükséges külön közölni.
5/9 anonim válasza:
Igen, én visszamentem elköszönni tőle. Nála szültem az elsőt, automatikusan nála kezdtem a második terhesgondozást, de már az első alkalom után tudtam, hogy váltani fogok. Egyrészt a kórház miatt, másrészt volt egy kérdés, amiben nem értettünk egyet, és nem akartam, hogy később ez problémát okozzon. Ha csak az egyik indok lett volna, maradtam volna nála. Szerettem egyébként, úgy tartottam becsületesnek, hogy elköszönök. Vittem ajándékot is, megköszöntem, hogy eddig kísért, és elmondtam, miért kerestem mást. Teljesen normális volt, megértett, sőt, még megcsinálta később a 12 hetes uh-ot is kh-ban, ő ajánlotta fel. Nem bántam meg, hogy nem csak eltűntem.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a körülményektől függ mit mondj neki. Mióta jársz hozzá, miért döntöttél így, stb.
7/9 A kérdező kommentje:
34 hetes vagyok.Ma közöltem vele!Igaz telefonon,mert Sosem lehet elérni.Nem volt rám ideje.Azért voltam úgy vele hogy jobb közölni mert eleve ilyen beállítotságu ember vagyok.Lelkiismereti ügyet csinálok mindenből.Meg jobb így kitudja mikor hozz minket össze a sors.
2014. nov. 27. 18:58
9/9 A kérdező kommentje:
Elég tűrhetően,nem haragudott?
2014. nov. 27. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!