Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehetett ma velem?

Mi lehetett ma velem?

Figyelt kérdés

Reggel azt vettem észre, hogy elkezdtem dadogni. Nem tudtam összefüggően beszélni, egyből futottam egy újságért is, hogy elolvassam, de felcseréltem a szó elejét, végét, ilyesmi. Most először fordult velem elő ez, el is múlt, azóta hál istennek nem jött elő. Nem is értettem, mivel imádok beszélni, történeteket írok, hogy ez most, hogy jött. Babámnak ugye nem eshetett emiatt baja? Vagy fáradt voltam nagyon?

22/L

2016. dec. 30. 17:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, h az átmeneti beszédzavar utalhat az iszkémiás rohamra ami a stroke előjele. Akik TIA-t átéltek, egy éven belül jelentkezett a stroke. Noha nekem nem volt meg minden tüenetem, fájt a fejem, nehezen tudtam beszélni, de egyből rohantam leírni a nevem ami ment ellenben az olvasás nehezebben pl h tipmix nem tudtam kimondani azt mondtam mixtip. Viszont addig erőltettem amig el nem mult. Mindenképpen megyek orvoshoz másodikán, ultrahangra és kérek időpontot neurológiára de röntgent pl nem csinálhatnak.
2016. dec. 30. 20:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha felelőtlennek gondoltok, de ügyeleten nem foglalkoznának velem,a pánikrohamomnál is kiröhögtek, akkor is, mikor bevitt a mentő és akkor is mikor párom. Csak másodikán tudok menni háziorvoshoz, aki beutalval tud tovább küldeni neurológiára. El fogok menni ill másodikán uhra is mert fontos, hogy tudjam, jól van e.
2016. dec. 30. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor tojd le.:)
2016. dec. 30. 20:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Mit tojjak le? :o
2016. dec. 30. 20:24
 15/19 anonim válasza:
Kérlek szépen, menj el mielőbb tényleg. Az én anyukámnak 4 éve volt stroke-ja, előtte való nap TIA. És a szobatársa egy 26 éves lány volt! Bár ritka de lehet fiatalon is, a terhesség meg még növeli az esélyt. NE törődj vele ha nem vesz komolyan, tudom sajnos, hogy sok ilyen van, próbálj olyanhoz, aki tud komolyan venni. Inkább hiába menj. Visszanézek majd, hogy mi lett.
2016. dec. 30. 20:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Másodikán! Megírom mit mondott a doki s háziorvosom rendes nagyon.
2016. dec. 30. 20:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez akár Wilson-kór is lehet, hasonlóak a tünetei és kamasz- vagy fiatal felnőttkorban jelentkezik.
2017. jan. 2. 14:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
A Wilson-kór kizárására érdemes szemészeti vizsgálatot csinálni (ott látják az ún. rézgyűrűt a szemben), illetve agyi képalkotó eljárással megnézetni, hogy van-e elváltozás.
2017. jan. 2. 14:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, voltál orvosnál?
2017. jan. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!