Reggel azt vettem észre, hogy elkezdtem dadogni. Nem tudtam összefüggően beszélni, egyből futottam egy újságért is, hogy elolvassam, de felcseréltem a szó elejét, végét, ilyesmi. Most először fordult velem elő ez, el is múlt, azóta hál istennek nem jött elő. Nem is értettem, mivel imádok beszélni, történeteket írok, hogy ez most, hogy jött. Babámnak ugye nem eshetett emiatt baja? Vagy fáradt voltam nagyon?
Hát ez egy eléggé ijesztő idegrendszeri tünet, nyilván nem ok nélkül jött elő. Én azonnal elvágtáznék egy orvoshoz. És nem a baba miatt.
2016. dec. 30. 17:38
2/19 anonim válasza:
Jesszus :o ez nagyon ijesztő, tenyleg fordulj orvoshoz minél előbb, mert komoly bajt is jelezhet! Nem vagyok ugyan hozzáértő, de ilyen tünetet szimpla fáradtság nem okoz, ez holt biztos!!! Remelem rendben leszel! A babának szerintem nem esett baja, ez nálad volt, de mindenképp vizsgáltasd ezt ki SOS!
2016. dec. 30. 18:20
3/19 anonim válasza:
Huh. Sztem azonnal doki ezzel. Nem hiszem, hogy terhessegi tunet. Inkabb valami nagy gond van. Sztem surgosen kikellene vizsgáltatnod, ne várj vele. Minden jot!
2016. dec. 30. 18:33
4/19 A kérdező kommentje:
Rendben, de szerintem már csak januárban. Az is lehet, hogy fáradt voltam, mert mostanában nem sokat aludtunk és kimutatkozott rajtam. Voltam már neurológián többször is, hál istennek mindent rendben találtak, holott pl egyszer 18 évesen elszédültem és bevertem a fejem, zsibbadt a karom, de azt mondták, ezek mind idegi alapú tünetek, amiket stressz okoz. Lehet a nagy karácsonyi hajtás, a nyári gyakorlat miatti aggodalom stb... Amúgy is előfordult az utóbbi időben, hogy kulcsot itthon felejtettem, nem jutott eszembe valami. Először azt hittem, alczheimer-kór, de az az időskori elbutulás. Nem lehet, hogy nincs meg valami vitamin bennem, amit a baba elvont és hiányt jelzett a testem?
2016. dec. 30. 18:43
5/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ma sütöttem, megégettem a jobb oldali hüvelykujjam és azután lett ez.
2016. dec. 30. 18:48
6/19 anonim válasza:
Felelotlen vagy, hogy fèlvállròl veszed.. A babáddal is ilyen leszel?:/
2016. dec. 30. 18:56
7/19 anonim válasza:
Nem szokott migréned lenni? Vagy epileptoid rohamaid? Alvajárás? Miért voltál neurológián? Biztos nem ok nélkül.
Én valami átmeneti agyi funkciós zavarra tippelek, amit okozhatott enyhe migrénes vagy epileptoid roham.
De ha kivizsgáltak a neurológián és nem találtak semmit, akkor felesleges újra elmenni. De valamiért voltál eredetileg nem?
Magnézium segíthet kicsit. Gyereknek nem hiszem, hogy árt, mivel nem estél el, nem ért fizikai behatás. Az hogy átmenetileg dadogtál attól biztos nem lehet semmi baja.
2016. dec. 30. 19:04
8/19 A kérdező kommentje:
18 évesen szédülés miatt mentem, mert egy este bevertem a fejem. Azt mondták a zsibbadással együtt idegi alapú stressz. Nyáron az ügyeleten voltam mert befulladtam a munkahelyemen (gégegyulladás) utána pánikrohamaim lettek medazepamot szedtem. Szeptemberben terhes lettem, azóta nincs semmi bajom. Kivizsgáltak az ügyeleten, a háziorvos kivizsgált, karácsony előtt voltunk védőnőnél, azt mondta, minden rendben. Ultrahangon is voltunk decemberben, ott is minden rendben. Itt vagyok most anyáéknál, holnap elmondom páromnak és megkérem, menjünk el uh-ra 2án, hogy minden rendben van-e. Fura volt, hogy én, aki kitünöen olvasok, alig tudtam olvasni is. Olvasgattam utána írtak stroke-ot, demenciát, alczheimert, de ezekhez fiatal vagyok.
2016. dec. 30. 19:23
9/19 anonim válasza:
Egyetlen betegség sincs korhoz kötve. Ne vedd ilyen félvállról a dolgokat. Menj orvoshoz.
2016. dec. 30. 19:53
10/19 anonim válasza:
Na ne szórakozz már! Az, hogy te x éve voltál és akkor éppen nem volt semmi, nem jelenti azt , hogy most sincs! Tenyleg egyet kell értenem azzal, aki szerint felelőtlen vagy! Nem (csak/elsősorban) a babát kene most megnézni, hanem téged! Ha van valami zavar, az most nem okozott gondot a babának, de ha tegyük fel ez valaminek az előjele (ami lássuk be egyaltalan nem kizárt), akkor lehet, hogy később tartósan károsodik az agyad és akkor aztan marha jo lesz a gyerekednek, hogy magatehetetlen zokni lesz az anyja! Ne legyen igazam, legyek hülye vészmadár, de en ilyen eset utan rohannek az ügyeletre azonnali kivizsgálásra, lehet vérrög vagy akármi, es konkrétan simán meghalhatsz! Képes vagy ezt felfogni??? Ilyen hülyeségeket ne hordj itt össze, hogy stressz meg fáradtság... ilyet az nem okoz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!