Megbolondult a ciklusom? Lehetett ilyen későn peteérés? Szeretnénk babát, de a ciklusom szórakozik velem azt érzem.
Figyelt kérdés
28-29 napos ciklusaim szoktak lenni. Augusztus 7én volt a mensturáció első napja, a ciklus közepe felé amikor máskor a pé szokott lenni (12-14 ciklusnapon), akkor nem volt a szokásos nyúlós nyák, hanem csak sokkal nedvesebb voltam, de alig volt nyúlós. Viszont hétvégén és még tegnap is nagyon nyúlós nyákom volt, ez ha jól számolom akkor a ciklus 25 napja körül kezdődőtt. Ilyen későn lehetett a peteérés? Az mitől lehet? Lassan mensruálnom kellene... Ilyen még nem volt nálam.2013. szept. 3. 09:43
1/5 anonim válasza:
Lehet peteérés bármikor a ciklus alatt.Nekem mensi elmúlta utáni napokban volt közvetlenül,ezért sem lehet tudni előre,hogy ki mikor termékeny.Örülj neki,hogy volt peteérésed,az pedig csak külön jó,hogy ismered magad annyira,hogy észreveszed a jeleit.Ha babát szeretnétek ajánlom még az ovulációs tesztet,az is segít kimutatni a peteérést és készülj fel,hogy nem csak félidőben lesz pozitív.
2/5 A kérdező kommentje:
Én 3 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta nem védekezünk semmivel. Amikor termékenynek gondolom magam, akkor előtte-alatta-utána kb 10 napig nem élvez belém a párom. Ezért volt furcsa, hogy most mi van a ciklusommal.
Babát csak két hónapja szeretnénk, tehát még nem gondolkodtam ovu tesztben. Meg nem is nagyon értem a használatát.
2013. szept. 3. 11:58
3/5 anonim válasza:
Ha megtudod oldani hőmérővel is nézheted mikor van peteérésed, rengeteg cikk van róla a neten. Az első babám előtt csináltam, bejött. de akkor még tudtam azonos időben mérni, most gyerek mellett ez nem jön össze,
viszont most a menstruáció előtt 3 nappal lettem terhes, szóval bármikor lehet peteérés.
4/5 anonim válasza:
Az ovuteszt nem bonyolult.Pontosan ugyanolyan,mint a terhességi teszt.Le kell pisilni és kész.Ha két nagyon erős csíkot látsz,akkor pozitív és lehet akciózni.Nekem hasznos volt,soha nem gondoltam volna,hogy mensi után közvetlenül próbálkozzunk,hiszen mindenki félidőben gondolkodik.
5/5 A kérdező kommentje:
PG53 mikroszkópról mi a véleményetek? Barátnőm odaadta az övét, hogy próbáljam ki.
2013. szept. 4. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!