Mi van most velem? Száradási "csík" lehetett, vagy csak én képzeltem oda, vagy túl hamar dobtam ki?
Hát ez még bármi lehet! Nekem is időn túli lett a tesztem és baba lett, bár halvány volt, azért látható és nekem a mensi előtt 6 nappal lett az!
Csinálj reggeliből egy 10-es érzékenységűt! Vagy irány a doki!
Na látod, ezzel én is így vagyok! Én ovulációm utáni 18. napon teszteltem egy halvány pozitívat (One Minute teszt), nem azonnal jött ki a 2. csík, de ott van. Aztán rá 3 napra ismét egy halvány pozitívat de ez már időn belül jött ki (Facelle). Ma reggel 1 héttel az első halvány pozi tesztem után újra teszteltem (x-epil) és ez még halványabb 2 csíkos lett, mint az eddigiek...
Nem tudom mi van. Átvernek a tesztek??
Most már ideges voltam nagyon, és kihalásztam a szemetes kukából. Most egyáltalán nem láttam másik "csíkot" (maszatot) csak egyetlen szép rózsaszínt, de más semmit. Akkor mit láttam reggel?
Erre csak a nőgyógyász tud választ adni? Lassan vége a hónapnak és még nem menstruáltam, gondolom nem árt így sem, úgy sem egy vizsgálat.
Szerintem ennyi késésnél már erősebbnek kellene lennie a csíknak! Én a helyedben minél hamarabb dokihoz mennék!
Aki pedig írta,hogy halványabb a tesztje. Hát nem tudom, erősödnie kellene, nem halványodni. Lehet,hogy csak elindult valami, de nem tud kifejlődni. Neki is dokit javasolnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!