Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van most velem? Száradási...

Mi van most velem? Száradási "csík" lehetett, vagy csak én képzeltem oda, vagy túl hamar dobtam ki?

Figyelt kérdés
Április 9-én kellett volna megjönni a menzeszemnek (,ami azóta sem jött meg). 21-én csináltam egy Clearblue tesztet negatív lett, aztán ma reggel (április 26) egy Gravi hcg tesztet, ami az öt percen belül negatív lett, de ötödik perc után nagyon halványan (alig láthatóan) mintha még egy rózsaszínecske valami látszott volna. A tájékoztatóban az van írva hogy 3 és legkésőbb 5 perc elteltével kell megnézni.
2011. ápr. 26. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ez még bármi lehet! Nekem is időn túli lett a tesztem és baba lett, bár halvány volt, azért látható és nekem a mensi előtt 6 nappal lett az!

Csinálj reggeliből egy 10-es érzékenységűt! Vagy irány a doki!

2011. ápr. 26. 08:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De már 17 napja késik és akkor miért nem egyértelmű, hogy mi van?
2011. ápr. 26. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Na látod, ezzel én is így vagyok! Én ovulációm utáni 18. napon teszteltem egy halvány pozitívat (One Minute teszt), nem azonnal jött ki a 2. csík, de ott van. Aztán rá 3 napra ismét egy halvány pozitívat de ez már időn belül jött ki (Facelle). Ma reggel 1 héttel az első halvány pozi tesztem után újra teszteltem (x-epil) és ez még halványabb 2 csíkos lett, mint az eddigiek...

Nem tudom mi van. Átvernek a tesztek??

2011. ápr. 26. 08:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Most már ideges voltam nagyon, és kihalásztam a szemetes kukából. Most egyáltalán nem láttam másik "csíkot" (maszatot) csak egyetlen szép rózsaszínt, de más semmit. Akkor mit láttam reggel?

Erre csak a nőgyógyász tud választ adni? Lassan vége a hónapnak és még nem menstruáltam, gondolom nem árt így sem, úgy sem egy vizsgálat.

2011. ápr. 26. 08:45
 5/8 t.n válasza:
elképzelhető, hogy a menstruációd valami más okból kifolyólag nem jön meg. betegség, stressz, de persze lehet a terhesség is.. mindenképp menj el nőgyógyászhoz, ha ő nem lát babát akkor pedig egy kivizsgálásra!
2011. ápr. 26. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ennyi késésnél már erősebbnek kellene lennie a csíknak! Én a helyedben minél hamarabb dokihoz mennék!

Aki pedig írta,hogy halványabb a tesztje. Hát nem tudom, erősödnie kellene, nem halványodni. Lehet,hogy csak elindult valami, de nem tud kifejlődni. Neki is dokit javasolnék!

2011. ápr. 26. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyi ideje késik akkor mindenféleképpen orvos, főleg ha felmerült benned a terhesség a teszt miatt, majd ő megmondja biztosra.
2011. ápr. 26. 09:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. ápr. 26. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!