Érezhetem 27 hetesen (7. hónapan) a következőket?
Figyelt kérdés
A várandósság során fellazulnak a kötőszövetrostok, ennek következtében a medence és a szeméremcsont közötti ízület is kiszélesedik, növelve a medence átmérőjét a szüléshez. Ez rendszerint nem jár semmiféle fájdalommal vagy kellemetlenséggel. Előfordulhat azonban egyénenként változó mértékű fájdalom a szeméremcsont tájékán, különösen séta, terpesztés, lábemelés vagy fekvő helyzetben történő mozgás közben. A fájdalom átterjedhet a hátra, a kereszt-csontra, az ágyékra és a comb belső részére is.2007. nov. 19. 15:00
1/3 anonim válasza:
Persze hogy érezheted!
Van aki sokkal hamarabb megérzi.
2/3 anonim válasza:
Persze, hogy érezheted. Arra igyázz, hogy ez a fellazulás nem csak a medencét érinti, hanem valamennyi izületet. Ezért szoktak a kismamák gyakrabban elesni, elbotlani. Nem csak a megváltozott súlyelosztás miatt, hanem a laza izületek könnyebben okoznak bicsaklást. Hogy még sem esik bajuk az azért van mert viszont lassabban járnak, és egyébként is... velük van a baba őrangyala is. :)))
3/3 anonim válasza:
Nekem ez eloszor a 17.heten jelentkezett ez a fajdalom a szemeremcsont kornyeken egy kiados seta utan. 2 napig alig tudtam jarni mert minden nagyobb lepesnel fajt. Ugyhogy nalad 27. hetben biztosan erezheted. Gratulalok a babadhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!