14 hetesen érezhetem a babám? Mármint arra gondolok, hogy mintha buborékok jönnének fel a hasamba és kipukkadnának, ma éreztem először.
Na hát én is ilyesmit éreztem múlt héten többször is, mintha pezsegne valami...
Állítólag ez már a baba, de el se tudom képzelni, hogy konkrétan miért ilyet érzünk.
Nekem is első babám! :)
Boldog babavárást! :)
15 hkm
Én a 15. hét végén kezdtem el érezni, nekem is ilyen buborék-szerű érzés volt, bár akkor még nem voltam biztos benne, hogy a baba az, de később, ahogy erősödtek a mocorgások már tudtam, hogy az bizony a baba volt.
Szóval szerintem őt érzed.
Szia!
Az első babaánkat én is a 14. héten először éreztem először így,majd egyszer mosogatás közben mintha kétszer nagyon bukfencezett volna!Az nagyon érdekes volt!De amúgy az a pezsgős buborékos volt nkem is!
Az első igazi rúgást 16 hetesen éreztem!Edda koncert után vacsizni voltunk és akkor :)
Most 10 hetes vagyok kiváncsi vagyok mikor érzem a második babócánkat!
22 hós kislny és 10 hetes pocakbabi anyuja
Az lesz az, én is először gondolkodtam, hogy biztos csak nagyon akartam érezni és csak egy kóbor puki volt :)
Ha nem vagy benne biztos, hogy a beleid azok, akkor a baba lesz, később majd egyértelmű lesz neked is, ha picit nagyobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!