Második babát, érezhetem 10 hetesen?
Hát még nemigazán érezheted, de "lelkileg"
lehet szeretnéd azt már érezni....
egyébként én még azt se tudtam hogy terhes vagyok, de " 2 cm-re lebegek föld felett" -érzésem volt és 80%ig biztos voltam benne hogy ez baba... 4-5 nap múlva igazolt a teszt....
csak olyan érdekes, mert határozottan azt éreztem amit a lányommal 14 hetesen!Még azt is alig akarta elhinni a védőnő, de ezt majd meg sem mondom szerintem! :)
Lehet hogy csak nagyon akarom, csak azért nem gondoltam erre, mert sajnos alig jut eszembe,hogy jön a kistesó, sokszor lelkifurdim is van emiatt, de anniyra lefoglal a lányom!És ezt tegnap játék közben éreztem, úgy kaptam fel a fejem, szóval még nem is odafigyeltem :)
Na mindegy érdekes!
Én a 11. héten éreztem meg először a fiamat. Mindenki hülyének nézett. De én tudom, hogy az ő volt. Így utólag is úgy gondolom.
Szerintem a lelked mélyén te is tudod, hogy hiába mond bárki bármit, te akkor is érzed, hogy az ő volt. :) És igazad is van.
Szia!
Én is 11hetes vagyok, és tegnap nagyon óvatosan együtt voltunk a párommal, és oldalt éreztem kisebb nem is tudom leírni, hullámzást ficánkolást. Biztos, hogy ő volt,tudom korai, mert első baba és 11hetes vagyok...de tuti ő jelzett!
A 2.-at 11 hetesen éreztem én is, kereken annyi voltam, előtte is figyeltem, de abban bizonytalan voltam, hogy mit érzek... De 11 hetesen már biztosan tudtam, hogy ő az. Akkor még viszonylag kényelmetlen póz kellett, hogy érezzem, - keresztbe tett lábak, hasonfekvés, számítógép előtti görnyedés, stb, - de minden nap legalább 1X bejelentkezett. :) A 12. héten az UH-on pedig már éreztem és láttam is egyszerre, ahogy rúgja az UH-fejet belülről. :) A dokim ekkor hitte el. :)
Szerintem őt érzed!!
20 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!