Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy könnyebb...

Mit tegyek, hogy könnyebb legyen majd a szülés?

Figyelt kérdés
Mozogjak sokat,vagy igyak majd málnalevél teát.Ki mit tanácsol?
2010. máj. 3. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az intim tornát javasolnám!!! Nem kell mindenképpen csoportba járni, otthonról elmenni. Én pl. csak otthon csináltam amikor csak eszembe jutott. Málnalevél teát is ittam a 36.héttől napi két csészével. Első babámat szültem márciusban gátvédelemmel.

Könnyű szülést kívánok Neked is!

2010. máj. 3. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az a legfontosabb, hogy ne felj, rettegj tole tulsaGOSAN. Tudom, ezt nem konnyu mondani.

En ket babat szultem es mindket szulest pozitiv izgalommal vartam, mint egy nagy utazast, vagy nyaralast var az ember. Elsore meg nem volt mitol felni, hiszen nem tudtam, hogy milyen lesz a fajdalom, masodjara pedig mar tudtam, hogy siman tulelheto, es mennyivel tobb pozitivumot ad (latom a babat, nagy esemenye az eletunknek, szep emlek lehet, nagyon izgalmas folyamat). Ahhoz kepest a negativ resz, a vajudas fajdalma eltorpult.

Malnalevel teat mindket szules elott ittam, a 36. heten kezdtem, homeos bogyot csak az elso szules elott szedtem.

A terhessegek eltertek, az elso vegere lomha voltam, sokat hiztam, ellustultam, a 2. alatt fitt maradtam, mozgekony, vekony.

Ennek ellenere mindket szules jo volt, amennyire csak lehet. Az elso babam 3 ora vajudas es fel oranyi tolofajas utan szuletett vagas nelkul (negy kilosan, nagy fejjel), a 2. babam rovid vajudas utan szinte kirobban, ket ora volt a komplett szules az elso fajastol szamitva, szinten nem vagtak.

Lehet, hogy a malnalevel is segitett, de szerintem a pozitiv gondolkodas sokat szamit.

(Legalabbis a ket legelhuzodobb szulestortenet, amit hallottam ket olyan holgytol szarmazott, akik mar azota rettegtek a szulestol, amiota az eszuket tudta, egyikuknek a terhesseg alatt mas gondolata sem volt szinte, csak a szulestol valo retteges. O meg is akarta tagadni a folyamatot, amikor beindult, egyszeruen nem volt kepes feldolgozni, elfogadni, hogy epp vajudik. Az elso fajastol sirogorcsot kapott. Teljesen elgyengult, elegge hosszu szulers lett belole es jo sok orvosi segitseg. Tobb gyermeket mar nem tervez.

2010. máj. 3. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
az a leglényegesebb h ne görcsölj rá!!!nyugodtan, örömmle várd a szülést,vajlúdást!nekem a sok mozgást javasolták, meg intim tortát, a teát is, a picivel beszéld meg, h együtt végigcsináljátok, h mind2töknek könnyebb legyen, nagyon sok midnen fejben dől el.lehet hülyeség, én ebben hiszek!a légzésgyakorlatot se feledd!sokat segít h ne fulladj ki idő előtt.én a nagy mély nyugtató legzésre esküszöm, engem az lazít el, de mki más :)
2010. máj. 3. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!