Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák/anyukák titeket nem...

Kismamák/anyukák titeket nem zavarnak a megjegyzések?

Figyelt kérdés

13 hetes vagyok.

Kolléganőim egy része rendre "csesztet", hogy "miért nem látszik a hasam?", "miért nem híztam még?". Naponta 5 embertől meghallgatni elég fárasztó.

Ha mondom, hogy hát ilyenkor még nem kell látszania, amúgy, ha nyár lenne már látnának valamit, de x réteg ruhában, harisnyában még nem fogják. Hízni sem kell még ilyenkor.

Mással is csináltak ilyet?

2016. dec. 22. 12:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kell az idiotakkal foglalkozni. Van kb 25 gramm szerencsetlen gyerek, ezen mi latszodjon?..
2016. dec. 22. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindig jönnek a beszólások, innentől már életed végéig.

Szülés után jön a 'ja a szoptatástól nem fogyni szoktak?'

Ha felveszed a babát akkor elkényezteted, ha leteszed akkor kegyetlen vagy. Ha önálló ágyban alszik akkor szívtelen dög vagy ha együtt alszol vele akkor elkapatod és tutira rá fogsz feküdni.

Ha tápszerezel akkor kényelmes vagy ha szoptatsz akkor ősanya. Ha 4 hónaposan már hozzátáplálsz akkor túl korai, ha 6 hónaposan teszed ugyanezt akkor túl késői.

Aztán a gyereknevelési tanácsoknál durvul csak be igazán! Amikor hisztizik a gyerek és mindenki tudja, mit kéne csinálni.

A kedvencem, amikor minden megjegyzés végére odateszik '...ha már bevállaltad...'

Szerintem vagy immunissá válsz vagy igyekszel humorral venni ezeket, különben nagyon sokat fogsz feleslegesen idegeskedni.

2016. dec. 22. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 13 kg híztam terhesség alatt, eloszlott így nem látszott. Erre kolleganőm mondta de persze nem nekem hanem másnak h ez nem egészséges. Szted? Kicsit kiakadtam rajta. De aztán úgy voltam vele nem érdekel ki mit mond. Te se foglalkozz vele!
2016. dec. 22. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Én pontosan az ilyen okoskodásokra nem.voltam kíváncsi, így a munkahelyemen volt aki csak akkor tudta meg, meg mikor a hetedik hónap végén elmentem táppénzre. Lapos, széles hasam volt, így nem.volt egyértelmű. Utána kezdett igazán nőni 🙂
2016. dec. 24. 04:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát én a harmadik terhességemre sem tudtam megszokni...A 13. héten még ikrekkel sem látszott semmi a hasamon, kilóban meg mínuszban voltam a kezdő súlyomhoz, persze akkor az volt a bajuk. A 20. héttől meg naponta azon sipítoztak, hogy napról napra nő a hasam(még ha hetekig egy centit sem változott a haskörfogatom). Volt, hogy beszóltam nekik, hogy ne véleményezzék a hasamat, mert marhára idegesít, és higgyék el, most, 31 hetesen, két 1,7 kilós magzattal nem lesz éppen kockás a pocakom, bármennyire is ezt várnák tőlem. Úgyhogy be kell látni, az emberek imádnak beleugatni más terhességébe...én nem szoktam kímélni őket, néha keményen visszaszólok nekik a hülye megjegyzésekért
2016. dec. 25. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!