Kismamák/anyukák titeket nem zavarnak a megjegyzések?
13 hetes vagyok.
Kolléganőim egy része rendre "csesztet", hogy "miért nem látszik a hasam?", "miért nem híztam még?". Naponta 5 embertől meghallgatni elég fárasztó.
Ha mondom, hogy hát ilyenkor még nem kell látszania, amúgy, ha nyár lenne már látnának valamit, de x réteg ruhában, harisnyában még nem fogják. Hízni sem kell még ilyenkor.
Mással is csináltak ilyet?
Mindig jönnek a beszólások, innentől már életed végéig.
Szülés után jön a 'ja a szoptatástól nem fogyni szoktak?'
Ha felveszed a babát akkor elkényezteted, ha leteszed akkor kegyetlen vagy. Ha önálló ágyban alszik akkor szívtelen dög vagy ha együtt alszol vele akkor elkapatod és tutira rá fogsz feküdni.
Ha tápszerezel akkor kényelmes vagy ha szoptatsz akkor ősanya. Ha 4 hónaposan már hozzátáplálsz akkor túl korai, ha 6 hónaposan teszed ugyanezt akkor túl késői.
Aztán a gyereknevelési tanácsoknál durvul csak be igazán! Amikor hisztizik a gyerek és mindenki tudja, mit kéne csinálni.
A kedvencem, amikor minden megjegyzés végére odateszik '...ha már bevállaltad...'
Szerintem vagy immunissá válsz vagy igyekszel humorral venni ezeket, különben nagyon sokat fogsz feleslegesen idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!