Téli Kismamák! Milyen téli kabátot hordtok?
En vettem, de nem kismamakabatot, hanem poncsokabatot. Ehhez hasonlo volt, csak hosszu volt az ujja es vastag szovetkabat anyaga volt:
Nem is nagyon jartam utana, a New Yorkerben futottam bele veletlenul.
Nem faztam venne, S-es a meretem, de M-eset vettem. Nem a hasam miatt, mivel a szabasa miatt kb barmekkora pocak belefert volna, azert vettem nagyobbat, mert ha kellett, akkor akar ket kotott pulcsit, vagy vastag kardigant is felvettem ala.
Hordtam kovetkezo telen is neha nem terhesen is, mert csizmaval nagyon csinos volt.
Egyebkent kaptam kolcson Anyukamtol nagyobb meretet, de a pocakom hiaba fert bele, vallban, hatamon nagy volt, nem volt csinos, nem ereztem jol magam benne, a ferjem kabatjai pedig eszembe sem jutottak, nagyon pasis az osszes, munkahelyen is furcsan neztek volna ram szerintem.
Rendeltem bonprixről kismama kabátot, gondosan többször lemértem, amit kaptam 4-5 számmal nagyobb volt mint amekkorának lennie kellett volna úgyhogy visszaküldtem.
Anyukám kb 20kg-mal több mint én, az ő egyik kabátját hordtam az utolsó 2 hónapban
Láttam egy olyan kabátot, ami kismama kabát, de ha a baba megszületett,akkor hordozóban, kendőben még ő is beleférne.
Március elején szülők, most még éppen rámjön a kabát, de nem lesz jó a végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!