Téli kismamák! Ti hol vesztek kabátot?
Figyelt kérdés
kismamaboltban szövetkabátot láttam eddig csak, de én abban fázom, valami pufi hosszú kabár kellene, de amiket eddig láttam azokból legalább 46os kellene, hogy biztosan egész télen beérjen. Meg persze a nagy részük derékban karcsúsított...2010. dec. 5. 17:49
1/4 anonim válasza:
Tegnap vásárolni voltam a váci tescoban és 2590 Ft-ért vettem egy fenék alá érő fekete kabátot, semmi extra. Egy számmal nagyobb méretet vettem és így jó lesz végig. Nézd meg hátha ott is van ahol te laksz!
2/4 anonim válasza:
Én a Vaterán vettem egy márkás kismamakabátot. Toll, gyönyörű. Nézz szét. Nem is látszik a használat és egyébként is pár hónapig kell.
3/4 anonim válasza:
Tegnap vásároltam én is a Tescoban egy szövetkabátot, 13000 ft-ról 3900 ft-ra volt leértékelve. Én is egy számmal nagyobbat vettem, és a gombokat is odébb lehet varrni végszükség esetén. Ezért akartam mindenképp kétgombos szövetkabátot vásárolni.
4/4 anonim válasza:
Én a Zarában vettem A vonalú hosszított meleg téli kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!