Azok a kismamák, akik télen lesznek nagy pocakosak milyen kabátot vesznek fel?
Gondolok itt arra, hogy Én pl. még csak 16 hetes vagyok, apocim is elég pici még, de nagyobb lesz. Nincs 20.000-25.000 ft-unk csak kifejezetten kismamakabátra, meg arra se, hogy 3 hónap alatt 3 kabátot kelljen venni. Ti milyen kabátokat fogtok hordani? Láttam olyat is, hogy jól felöltözött a kismama, és a kabit nem húzta fel. Elég tanácstalan vagyok. Ráadásul rendes boltokan nem is nagyon lehet olyat kapni, amibe belefér később a pocak..
Szomorú vagyok.. :(
Adjatok ötleteket!
Köszönöm!!
Van egy hosszabb vékony őszi kabim.Az alá fogok felöltözni vagy anyámtól kérek kölcsön kabit.Végülis nem fogok télen a hóban járkálni,arra a néhány alkalomra nem veszek kabit,jövőre úgyse hordanám akkor minek?
21hetes
Szia!
19 hetes vagyok nincs köztünk sok idő. Az Én hasam már most nagyon nagy (örökletes) kb mint egy 5 -6 hónapos egy ismerős azt mondta ne egyek többet. március végéig szerintem Én keresek pufajka szerű kabátot ami kicsit nagyobb összetudom húzni úgyis úgy fog kinézni mint tehénen a gatya... vagy van szövetkabátom abból engedtetek ki. A családban nics olyan aki kicsit nagyobb darab és arról "leszedni" egy csinosabb kabátot. Én inkább bandázsra költök majd mert az a derekamat úgyis melegíti legalább...
én sem veszek külön emiatt kabátot.
amíg jó, hordom a férjemét, azután meg majd nem húzom össze és jól aláöltözök. úgyse megyek síelni vagy ilyesmi, arra a napi 2-3 órára meg ,amit kint töltök majd, ez is elég jó lesz szerintem.
ha meg mégis fáznék, elmegyek és túrok majd egy óriásméretű kabátot, a héten látta mis egyet, kb 4-5 ezerre jött volna ki, csak még sajnáltam rá a pénzt, hisz nem biztos hogy kelleni fog.
Mi nov. végére várjuk a babót, ezért engem egész nyáron ez a kérdés foglalkoztattot: mi lesz az őszi és télikabáttal? Az őszi dzsekijeim már nem mennek össze, de ha szerencsém van, akkor lassan nem is kell, hanem egyből télikabát: van egy olyan télikabátom, ami már vagy 10 éves, de még mindig jó állapotban van, mindig egy kicsit nagy volt rám. Az most még pont összemegy rajtam, de az utoldó hónapban már valszeg nem fog összeérni.
Azt hiszem én is a jól beöltözős és nem összehúzós kabátnál maradok, mert decemberben úgysem fogok járkálni, januárban meg már remélem a hasim is visszanyeri formáját.
Én sem tudom, mit csinálnék, ha még január, februárban is pocakos lennék. Így még kibírom ezt a másfél hónapot, akár kabát nélkül is :o))
Nekem is ez a dilemmám, hisz márciusban szülök.Én is a sok pulcsis megoldásra szavazok.Veszek egy nagy, vastag kötött garbós pulcsit, ami alá még 3 felsőt vehetek :)Esetleg rá egy poncsó...
Vennék szívesen kabátot, de amit el tudnék magamon képzelni, az valami iszonyú árú... :(
Meg láttam a piacon 4000 ft-ért iszonyú vastag szőrős belsejű csuklyás pulcsit,még azon gondolkodok.Az alá is simán fel lehet venni még 2-3 vastagabb felsőt, ha nagy fagy lenne:)
Végig dolgozni fogok, a hideg napokon nem oldható meg, hogy ne menjek ki a lakásból:)
Én ritkán vettem fel kabátot.Inkább nagyon sok rétegben öltözködtem.Legfelül egy sűrű kötésű vastag kardigánnal.Néha még sok is volt.
Egyszer kétszer ha kirándulni mentünk és tudtam hoyg sokat leszek kint a hidegben felvettem egy olyan kabátomat, ami ilyen pufidzseki szerű (nem olyan fiatalos-suhancos),és abban elfért bőven a jó nagy hasam is.Bár a végén már feszült. :-))
én se fogok venni, januárban szülök. Van egy elég bő kabátom, amit terveim szerint decemberig elhordhatok, utána bundát veszek. Akkora, mint egy ház. Legrosszabb esetben anyu vastag és nagy kabátja.
24 hetes
Én még csak 11 hetes vagyok. Nagyon tetszenek a térdig érő, lefele bővülő, csak nyaknál záródo kabátok, de nem biztos, hogy meg tudom venni. Van egy nagyon régi, de nagyon könnyű, szép kabátom, ami nem divatos,de sajnáltam kidobni, A vonalú és azt hiszem elfér majd benne a pocakom. Ha mégsem: turi.
Jó ideig még használni tudom az egyik hanorákom.
Üdv. kismamik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!