Azok a kismamák, akik télen lesznek nagy pocakosak milyen kabátot vesznek fel?
Gondolok itt arra, hogy Én pl. még csak 16 hetes vagyok, apocim is elég pici még, de nagyobb lesz. Nincs 20.000-25.000 ft-unk csak kifejezetten kismamakabátra, meg arra se, hogy 3 hónap alatt 3 kabátot kelljen venni. Ti milyen kabátokat fogtok hordani? Láttam olyat is, hogy jól felöltözött a kismama, és a kabit nem húzta fel. Elég tanácstalan vagyok. Ráadásul rendes boltokan nem is nagyon lehet olyat kapni, amibe belefér később a pocak..
Szomorú vagyok.. :(
Adjatok ötleteket!
Köszönöm!!
Szia! Én ráadásul túlsúlyos is vagyok, a férjem kisebb ruhákat hord, mint én, tehát nem hordhatom az övét :D
És nekem fázik a hasam, ha nyitva van a kabát, az nem jó megoldás. Piacon találtam poncsó szabású kabátot magamnak, abba bőven nőhet még a hasam :) 5000.- volt.
Én az első babámmal egy régi rövidebb kabátomat hordtam, viszont nem gomboltam be, mert már nem tudtam. Két vastag pulcsit vettem alá, vagy bandázst húztam a pocakomra, illetve hosszú, vastag sálat is tekertem, így semmim sem fázott. Csak csinosított 34-36-os kabátjaim voltak egyébként, így esélyem nem volt egyiket sem összegombolni, cipzározni. Nem nézett ki túl pompásan, de nem is volt "gáz".
Többen tanácsolták, hogy hordjak nagyobb kabátot, ami össze éra pocakomon. Kölcsön is kértem egyet anyukámtól, mert ő nagyobb darab, de nagyon rosszul állt. Tény, hogy az a pocimon összeért, viszont vállban, mellben, derékban nagyon bő volt, lógott és csúnyán állt.
Most tél végi babám lesz. Beszereztem egy vastagabb, garbós nyakú poncsót (szuperul néz ki), ezt fogom hordani vastag pulcsikkal, annyi fér alá, amennyit még kényelmesnek tart az ember. Én kettőt felvettem alá próbaképpen, arra a poncsót, olyan meleg volt együtt, hogy majd meggyulladtam és egyáltalán nem nézett ki rosszul. Jah, és ez nem kismama poncsó, hanem normál, kb 4ezer forint volt.
Köszi a válaszokat! :)
A poncsóra én is gondoltam, szerintem veszek is egyet! Én is márciusban szülök, ugyhogy előttem a tél.. :)ÉLJEN!! :D
Puszi minden kismamának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!