Nekem a patikában a Sterimart ajánlották. Eddig bevált.
2008. okt. 7. 13:44
2/8 anonim válasza:
Elvileg csak tengeri sóoldatot (pl. sterimar) de én amikor nagy ritkán kell az itthon levő rinospray plus-t használom.
2008. okt. 7. 13:55
3/8 anonim válasza:
Nekem a Bioparoxot ajánlotta a doki, de előtte már megvettem a Sterimar tengerisós orrcseppet, mert azt ajánlotta a védőnő. Hát... a befújás pillanatában tényleg érzem, ahogy kitisztul, de utána már kevésbé. Annyira szerintem nem hatásos, mint az Otrivin, amit viszont terhesen nem szabad szedni:-(
21 hetes kismama
2008. okt. 7. 17:11
4/8 anonim válasza:
sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldás, ha magadnak készítesz egy kis sóoldatot kevés sóból és vízből és ezt töltöd valamilyen régi orrcseppes üvegbe. én így használom és minden ok vele. régen rengeteg orrcseppet használtam és így sikerült leszoknom róla még a teherbe esés előtt :)
2008. okt. 7. 17:53
5/8 anonim válasza:
Ami használis olyat nem szabad, próbáld a gőz fölé hajlást, meleg tea, eukaliptuszos cukorka, meg ilyenek! Kitartás!!!
2008. okt. 7. 17:56
6/8 A kérdező kommentje:
Megvettem a Sterimart. Semmi hatását nem érzem, csak ideges vagyok tőle, hogy 2000-Ft-ért adtak egy marék tengervizet, ami az orrdugulásomra semmi hatással nincs.
A foghagyma volt még eddig a legjobb, de attól meg felfúvódom, és azért nem alszom. Akkor inkább az orrom miatt virrasztok... :-( Azért köszi a tanácsokat.
2008. okt. 7. 18:17
7/8 anonim válasza:
Szia! 3.válaszoló vagyok. Én is csalódtam a Sterimarban. Egész éjjel csak szendvedtem, pedig úgy tudtam volna aludni:-(( Most is csak kóválygok...
Mindegy, örüljünk a babának!!!! :-)
2008. okt. 8. 09:04
8/8 anonim válasza:
Szia! Én is próbáltam a sós vizet, mert előtte ezen az oldalon olvastam, hogy milyen jó. Nekem sajnos nem vált be és már utálom, hogy nem kapok levegőt :( Most a gyógyszertárban ajánlották az Euphorbium comp.-Heel orcseppet (homeopátiás). Az első nap nem kaptam uanúgy levegőt, de most már használ :) Az ára 1.000 Ft körül volt. Emese
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!