Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Embrió transzfer volt 4...

Embrió transzfer volt 4 pozitív teszt sőt még a vér vétel is ki mutatta a HCG-t elég nagy menyiségben. Most vagyok 6 hetes eddig volt mellfeszülés és haspuffadás ezek a tünetek el múltak! Mi lehet ennek az oka? Elvetélés jelei lehetnek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 18. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is hat hetes vagyok. 3 pozi teszt. Természetes uton igaz.

Nekem sincs már se mellfeszülés se haspuffadás. Viszont párnaponta egyszer görcsölget a hasam, a többi napon pedig tompán érzem hogy fáj.

2016. dec. 18. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem 3 napra eltűnt a mellfeszules, azután visszajött. 7 hetes vagyok.

Minden rendben lesz. Gratulálok!

2016. dec. 18. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan az első nyolc hétben, hogy minden tünetem elmúlt, aztán visszajöttek. Volt, hogy annyira megijedtem, hogy nem fáj a mellem, hogy egész nap nyomkodtam, hogy van-e valami érzékenység, a férjem tiszta őrültnek nézett. Azóta már megszületett a kisbabám, elmúlt három hónapos ❤

Szóval, ha csak ennyi van (nem vérzel és/vagy nem görcsölsz úgy, hogy majd' "belehalsz"), akkor ez önmagában nem gond, a tünetek jönnek-mennek.

2016. dec. 19. 05:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is lombikos vagyok, 8. hétben, ikrekkel. Nekem a mellem kissi megnőtt, beeresedett, és oldalt-alul érzékenyebb. Időnként meg-meg szédülök; főleg reggelente. Ennyi az összes terhes tünetem. Volt még gyakoribb pisilés, de az megszűnt.

Engem is folyamatosan kétségek közt tart, hogy a tünetmentességem ellenére rendben megy-e odabenn minden?! És nagyon haragszom magamra, hogy a mesterséges megtermékenyítés után a testem megint 'cserben hagy' és nem produkál klasszikus tüneteket, pedig én ettől nyugodtabb lennék...

Én 5 napja voltam utoljára UH-on. Minden rendben volt, pulzált mind két pici szíve. Ebbe próbálok kapaszkodni, és ha magamban már nem is; a babáinkban nagyon bízom!!!

Egyébként nem tudom, hogy nem azért van-e a lombikosoknál gyakrabban ez a tünetszegénység, mert mi a stimulációval eleve 'csúcsra' vagyunk járatva hormonálisan, s így már nem okoz olyan nagy változást a hcg megjelenése?! Nekem pl. sosem volt semmi mellékhatása a stimulációnak, pedig az egekben volt az ösztrogénem. Én még sem érzékeltem ebből semmit. A progeszteront is sokkal nagyobb dózisban kapjuk, már a beültetés előtt... Szóval az tény, hogy nálunk nincs akkora hormonális változás, mint spontán ciklusban. Egyedül a hcg az 'új'; amit mindennél jobban vártunk!

Kitartást! Megnyugodni nem igazán lehet még ebben a helyzetben; de hinni kell, hogy rendben lesz minden!

2016. dec. 19. 08:07
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a nyugtató szavakat és a hogy megosztottátok a személyes tapasztalataitokat. :)gratulálok mindenkinek
2016. dec. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!