5+4 napos terhes vagyok. Ma reggelre megszűnt a mellfeszülésem, és a haspuffadás is. Egyedül a hasam jobb oldalán érzek szúró fájdalmat időnként. Más volt így? Jelenthet ez bajt?
Tudom, hogy senki nem tudja így eldönteni, én is inkább csak tanácsokat, tapasztalatokat, véleményeket várok, olyanoktól akikkel előfordult ilyesmi, vagy van tapasztalatuk a babavárás terén :)
Természetesen, ha vérzés jelentkezne, vagy erősebb görcsök, azonnal megyek a dokihoz.
Eddig szerencsére nincs ilyesmi. Csak a tünetek múltak el hirtelen... :(
Hát lehet, hogy nem jelent semmit, de lehet rossz is. Tényleg csak tapasztalatokat tudunk neked írni!
Nekem: 1. terhességnél csak 11 hetesen múltak a tüneteim, ami ugye teljesen normális. 2. terhességnél hamar kezdődtek, de hamar is múltak, olyan 7-8 hetesen. Az a terhességem missed ab volt, 10 hetesen vettük csak észre, mert nem véreztem. Azt, hogy elmúltak vagyis csillapodtak a tüneteim, nem gondoltam rossz jelnek, de most már tudom, hogy ez egy jel volt. Ha terhes leszek, erre én tuti figyelni fogok. Na ez nem törvényszerű, valakinél tényleg a szokásosnál hamarabb elmúlnak a tünetek, de én már óvatosabb leszek.
Ha nem vagy nyugodt, menj dokihoz, ha pár nap múlva sem jönnek vissza a tünetek! De mondom, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!!!
Nekem még a mellem sem feszült, néha fájdogált a hasam mint amikor meg akarna jönni, enyhén.
Ezen kívűl semmi.
Könnyű ezt mondani: De míg nem görcsölsz nagyon, s nem vérzel, addig nyugi.
12.hétig igaz engem sem tudtak semmivel megnyugtatni, de valahogy éreztem, hogy semmi baj nem lesz:-)
Amúgy a 23.héttől vagyok nyugodt:))
27hkm
Köszönöm a tanácsokat, és a tapasztalatokat!
Remélem, hogy nem lesz baj...a melleim kicsit megint fájnak :)
Beszéltem a dokival, hétfőn tud fogadni, addig marad az aggódás... :(
Kedves 5+4 napos Te hogy vagy? Vannak komoly terhességi tüneteid?
Semmi tünetem nincs, talán egy pici mellérzékenység. Se hányinger, se rosszullét. Reggeli kávémat is még meg tudom inni.
Szurkolok h mindegyikünk rendben legyen:)
Az, hogy Neked sincs komolyabb tüneted, kicsit megnyugtatott :) Én is remélem, hogy mindketten "csak" a szerencsések közé tartozunk, és nincs baj.
Ha gondolod, priviben is folytathatjuk, hogy másokat ne terheljünk a nagy problémáinkkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!