Mikor enyhülnek a terhesség tünetei? Aggódok!
Kb. 5-6 hetesen kezdődött az émelygés, mellfeszülés, haspuffadás. Néha görcsölt is a hasam, és bizonyos szagoktól, ételektől kifejezetten rosszul lettem. Most 10 hetes 3 napos kismama vagyok, és elmúltak a tüneteim. (Remélem még kismama vagyok!)
Volt valaki így, hogy a 10. hét körül enyhültek, elmúltak a tünetek? A babával ennek ellenére minden rendben volt? Következő uh-ra még majdnem 2 hét múlva kell mennem! Addig megörülök!!!
Nekem semmilyen tünetem nincs. Még a mensim is megvolt. Mostanra múlt el. Mindenki másképpen éli meg a kismama szerepet. Ne aggódj! A baba biztos hogy jól van.
16 hkm
A tünetek jönnek mennek. Ha nem vérzel, ne aggódj:)
Próbáld meg élvezni ezt az időszakot:)
nálam is úgy volt, hogy egyszer émelyegtem, szédültem, aztán napokig semmi...
természetes, hogy elmúlnak, jönnek majd mások
mindegyik terhességi hónapnak meg van a maga vonzata
később várható terhességi csíkok, ödéma, vagy nyomja a hugyhójagot, stb stb, talán a 2.trimeszter csak a tünetmentes, ilyenkor érdemes még apával kettesben kikapcsolódni, mert lassan már többesben lesztek
Köszönöm a válaszokat! Már van egy lányunk, de vele úgy emlékszem csak a 12. hétre lettem jól (egyik napról a másikra múltak el a tüneteim). De most még csak 10 hetes vagyok! Remélem tényleg igazatok van, és minden rendben van odabent. Amíg nem mozdul meg a baba, addig olyan bizonytalan az ember.
Ha esetleg érdekel valaki, ultrahang után megírom, hogy mi volt. Megpróbálok pozitív maradni! Kellemes hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!