Sok baba mocorog egész nap a pocakban?
Az én babám is ilyen volt a pocakomban, nekem akkor azt mondták, hogy vannak babák, akik alvás közben is mozgatják a kezüket-lábukat, szóval lehet, hogy pihen ő csak te nem úgy érzed.
3 hónapos kisfiú anyukája
Szia.Nekem is szinte egész nap izeg mozog,még most is pedig már 36hetes vagyok :)
MInden jót,boldog babavárást
szió! én még nem érzem, csak néha, de az enyém is nagyon virgonc! (es nagyon nem szereti se az ultrahangot,se a vedono szivhangmérőjét :)) szerintem természetes! Vannak olyan babak, akik tobbet pihennek, de remelhetoleg a mi lurkóink eloben is ilyen elevenek lesznek..én nem bannam :D (remelem ezt mondom sok atvirrasztott ejszaka utan is :))
amugy valoszinuleg akkor alszik, amikor te is, amikor felebredsz, o is..
Nekem is egész nap pörög szinte megállás nélkül.
Aktív baba :)
Üdv, 31 hetes kismami
Az én kis pocaklakóm is egész nap meg sem áll!Én is azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mikor alszik?? Ja és az éjszaka nálunk is ugyan ez!Ha pisilni kelek fel egyből beindul!
Boldog babavárást!
31 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!