Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok baba mocorog egész nap a...

Sok baba mocorog egész nap a pocakban?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok. Nektek is ez a tapasztalatotok? Én már azon gondolkodom, hogy tud pihenni. Állandóan izeg-mozog. Éjjel ugyan hagy aludni, de mikor felkelek pisilni, akkor is megy a motoszka. :) Aztán visszaalszik. Nappal nem kéne hosszabb időre megnyugodnia? Kb. 15 perc a leghosszabb idő, mikor mozdulatlan.
2008. okt. 7. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám is ilyen volt a pocakomban, nekem akkor azt mondták, hogy vannak babák, akik alvás közben is mozgatják a kezüket-lábukat, szóval lehet, hogy pihen ő csak te nem úgy érzed.

3 hónapos kisfiú anyukája

2008. okt. 7. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem is szinte egész nap izeg mozog,még most is pedig már 36hetes vagyok :)

MInden jót,boldog babavárást

2008. okt. 7. 12:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Nektek is boldog babázást!
2008. okt. 7. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szió! én még nem érzem, csak néha, de az enyém is nagyon virgonc! (es nagyon nem szereti se az ultrahangot,se a vedono szivhangmérőjét :)) szerintem természetes! Vannak olyan babak, akik tobbet pihennek, de remelhetoleg a mi lurkóink eloben is ilyen elevenek lesznek..én nem bannam :D (remelem ezt mondom sok atvirrasztott ejszaka utan is :))

amugy valoszinuleg akkor alszik, amikor te is, amikor felebredsz, o is..

2008. okt. 7. 12:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen éjszaka azért nyugodtabb. Lehet, ha megszületik, akkor is nyugodtabb lesz éjjel, nappal meg virgonc. :)
2008. okt. 7. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is nagyon kis eleven, és sokszor eszembe jutott, hogy vajon mikor alszik...Eleinte a napi fél kávéra gondoltam, de miután elhagytam, a bébike továbbra is aktív maradt. éjjel-nappal pörög. Ma mondjuk mintha kicsit belassult volna, de lehet, hogy azért, mert 39+5 hetesek vagyunk, és végre elő akar bújni.
2008. okt. 7. 12:27
 7/10 A kérdező kommentje:
De jó Neked, hamarosan találkozhattok. Már én is nagyon várom, de azért még maradjon bent egy darabig. :)
2008. okt. 7. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egész nap pörög szinte megállás nélkül.

Aktív baba :)

Üdv, 31 hetes kismami

2008. okt. 7. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én kis pocaklakóm is egész nap meg sem áll!Én is azon szoktam gondolkodni, hogy vajon mikor alszik?? Ja és az éjszaka nálunk is ugyan ez!Ha pisilni kelek fel egyből beindul!

Boldog babavárást!

31 hetes pocakos

2008. okt. 7. 13:02
 10/10 A kérdező kommentje:
:)
2008. okt. 7. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!