Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha csuklik a baba a pocakban...

Ha csuklik a baba a pocakban azt tényleg lehet érezni és mikortól?

Figyelt kérdés
És milyen érzés? 15 hetes vagyok.
2011. febr. 24. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Még biztosan nem fogod jó párhétig.

Úgy a 30. hét körül /+- 3 hét lehet érezni egyértelmüen.

Egyébként azért is csuklik mert iszik a magzatvízből szóval teljesen normális dolog naponta többször is előfordulhat.

Őt nem zavarja fontos lépés a magzati fejlődésben.

és hogy két kérdést válaszoljak meg egyből nem . születésük után nem lesznek csuklósabbak ezek a babák.

2011. febr. 24. 04:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam rengeteget csuklott a pocakomban és most 2 honapos és majdnem minden evés után csuklik.Ha majd csuklik a pocakodban a baba,észre fogod venni,és akkor tudod meg igazán,hogy milyen érzés..
2011. febr. 24. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy növekszik odabent,egyre erősebben lehet érezni.Amúgy nem tesz neki rosszat,sőt,legalább te is tudod,hogy minden rendben van odabent.

Nekem elég hiperaktívan tölti a napjait bent,sokat mocorog,aztán csuklik,aztán megint mocorog,megint csuklik,szinte egész nap.Alig áll le 10 percekre,így a magzatmozgást sem számolom,mert felesleges :)

Nekem az a fura,ha 10 percnél többet nyugiban van:)

2011. febr. 24. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 28 hetesen éreztem először, hogy csuklik. Szerintem is tudni fogod, hogy az már az, mert olyankor ütemesen rángatózik a pocak. :)
2011. febr. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!